Μπενεβέντο

Κατάσταση ομάδας

Την ίδια ημέρα που πανηγύρισε το πρώτο της ιστορικό διπλό (0-1) και μάλιστα επί της Μίλαν με γκολ του Ιεμέλο, εκείνη ακριβώς οριστικοποιήθηκε και ο μαθηματικός της υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία. Βέβαια, το αποτέλεσμα αυτό είναι απόλυτα ενδεικτικό του πάθους που δείχνουν οι τζιαλορόσι ανεξάρτητα από τo προ πολλού προδιαγεγραμμένο τέλος αφού επρόκειτο για την πιο αδύναμη ομάδα του καμπιονάτο. Δεν αναμένεται να ρίξουν λευκή πετσέτα στα τελευταία παιχνίδια κυνηγώντας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, 4-1-12 με 13/17 over το ρεκόρ στην Καμπανία.

Απουσίες/Επιστροφές

Τιμωρημένος ο αναντικατάστατος φορ Ντιαμπατέ, τραυματίες οι Αντέι (Α), Κόστα (Α), Γκιγιέρμε (Μ), Μεμουσάι (Μ) και Ντ' Αλεσάντρο (Ε).

Ουντινέζε

Κατάσταση ομάδας

Πάλι προηγήθηκε (στο 6' με τον Λαζάνια) αλλά είδε και την Κροτόνε να αλώνει το Φρίουλι και να την υποχρεώνει στην ενδέκατη συνεχόμενη ήττα (1-2) βυθίζοντας την ακόμα περισσότερο στην κατάταξη και στέλνοντας τον προπονητή Μάσιμο Όντο στην ανεργία. Αντικαταστάτης του ο γνωστός μας από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ που αναλαμβάνει τους μπιανκονέρι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, συνεπώς δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό παρά το θεωρητικά βατό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της σαιζόν. 5-1-11 με 11/17 over το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας του Ούντινε.

Απουσίες/Επιστροφές

Τιμωρημένος ο Γιάνκτο (Μ), τραυματίας ο Αντζέλα (Α).