Αυστρία

Κατάσταση ομάδας

Πάνω απο τη μισή δουλειά έχει κάνει η Αυστρία, καθώς ο Σεπτέμβρης ήταν καθοριστικός. Με καλή εμφάνιση και άνετα, διέλυσε με 6-0 το... «φτωχό συγγενή» του γκρούπ, τη Λετονία. Αμέσως μετά, πήγαν στη Πολωνία να αντιμετωπίσουν την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Οι δύο ομάδες μάλιστα ήρθαν ισόπαλες 0-0 στη Βαρσοβία με το τελικό σκορ να μοιάζει απίστευτο αφού οι δύο ομάδες έφτιαξαν 27 τελικές! Τρελό πρώτο ημίχρονο με δύο δοκάρια και πολλές ακόμα χαμένες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ''έκατσαν'' και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλά πράγματα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί η Αυστρία στην τρίτη θέση του ομίλου. Στην Αυστρία πάντως επικρατεί ένας... χαμός με το σολντ άουτ να θεωρείται σχεδόν δεδομένο.

Απουσίες/Επιστροφές

Πολλές διαφοροποιήσεις είχαν οι κλήσεις των αυστριακών σε σχέση με τα παιχνίδια του περασμένου μήνα μιας και αρκετοί ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν. Eκτός ο χαφ Γκρίλιτς, οι στόπερ Λινχαρτ και Λάινερ.  Δύσκολα και ο Αλάμπα.

Bet Info - Αυστρία

3/4 NG στα τελευταία των Αυστριακών.

Ισραήλ

Κατάσταση ομάδας

«Μούσκεμα» τα έχει κάνει το Ισραήλ και απο εκεί που είχε θεωρηθεί ως μια ομάδα που θέτει μεγαλη υποψηφιότητα για την πρόκριση, συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα το έφεραν σε δύσκολη θέση. Απέναντι στα Σκόπια «κόλλησε» στο 1-1 ενώ απέναντι στη Σλοβενία ήρθε η απόλυτη απογοήτευση. Με γκολ των Νάτχο και Ζάχαβι στην επανάληψη, το Ισραήλ γύρισε το 1-0 του πρώτου μέρους, όμως στη συνέχεια ήρθε η απόλυτη κατάρευση. Δέχτηκε δύο γκολ και πέταξε όλη τη προσπάθεια στα σκουπίδια κυριολεκτικα. Αν θέλει να δείξει πως έχει ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει να κερδίσει στην Αυστρία, ωστόσο μακριά απο το Ισραήλ η παράδοση του είναι θλιβερή.

Απουσίες/Επιστροφές

Θα αγωνιστεί χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Bet Info - Ισραήλ

4/5 over 2.5 προσφάτως για τους Ισραηλινούς.