Άρης

Κατάσταση ομάδας

«Μην ανησυχείτε για το -6, αυτό σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει», τόνισε ο πρόεδρος Καρυπίδης στους παίκτες στην τελευταία του ομιλία στο προπονητικό κέντρο. Άπαντες ασχολούνται με αυτό στον Άρη, καθώς αποτελεί πλήγμα, όπως και να 'χει. Ο τεχνικός Μάντζιος είδε την διοίκηση να τον βοηθά στα μεταγραφικά, και τα θελήματά του να πραγματοποιούνται (Καμαρά, Άλι, Ιτούρμπε). Ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά για την φετινή σεζόν και μένει άπαντες να αποδείξουν πως μπορούν να υποστηρίξουν την 3η ή ακόμα και την 2η θέση.

Απουσίες/Επιστροφές

Νοκ άουτ οι Γκάνεα (μπακ) και Μήτρογλου (φορ). Πέρασαν το τεστ ετοιμότητας και μπήκαν στην αποστολή οι Γκάμα (μέσος) και Καμαρά (εξτρέμ).

ΟΦΗ

Κατάσταση ομάδας

Προέρχεται από μια άκρως αποτυχημένη σεζόν, στην οποία λίγο έλειψε να υποβιβαστεί. Παρελθόν ο τεχνικός Σίμος από την ομάδα και πλέον... εποχή Νίκου Νιόπλια για τους Κρητικούς. Ο ΟΦΗ είχε αρκετές προσθαφαιρέσεις κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, έχασε παίκτες όπως ο Στάρτζεον (φορ), όμως απέκτησε για παράδειγμα τον Ντουρμισάι (φορ) για την κορυφή. Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά για φέτος, ήτοι η ομάδα να τερματίσει ψηλά, στα play-out και να αποφευχθεί άμεσα η ιδέα του υποβιβασμού.

Απουσίες/Επιστροφές

Πλήγματα οι απουσίες των Μεγιάδο (μέσος), Ναμπί (εξτρέμ) και Στάικου (μέσος). Κανονικά ο Ουές (μπακ) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.