Αργεντινή

Κατάσταση ομάδας

Πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση της έλειπε όμως η τελική προσπάθεια. Με τον Μέσι να χρίζεται μοιραίος χάνοντας πέναλτι η Αργεντινή αναδείχθηκε ισόπαλη ενάντια στην Ισλανδία με σκορ 1-1. Τραγική η αμυντική λειτουργία της Αργεντινής στο πρώτο ημίχρονο όπου και δέχθηκε το γκολ μετά από παιδαριώδη λάθη.  Έντονος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων με το πρόσφατο συμβάν μεταξύ προπονητή και παικτών καθώς ενώ είχε ακυρωθεί η προπόνηση κανείς δεν ενημέρωσε τον κόουτς Σαμπαόλι με αποτέλεσμα να οδηγηθεί προς το προπονητικό κέντρο αλλά να μην βρει τους παίκτες του. Αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα καθώς δεν απέδωσε στα μέγιστα η αρχική ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο πρώτο ματς.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν υπάρχουν προβλήματα, άπαντες παρόντες και στη διάθεση του Χόρχε Σαμπαόλι.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Καβαγέρο – Ταγλιαφίκο, Φάσιο, Οταμέντι, Μερκάδο, Μπίγλια – Μπανέγα, Παβόν, Μέσι, Πέρεζ, Αγουέρο.

Κροατία

Κατάσταση ομάδας

Καλή εμφάνιση και νίκη 2-0 ενάντια στην Νιγηρία και έτσι βρίσκεται στην πρώτη θέση με 3 βαθμούς. Η κλάση και η εμπειρία των παικτών της έκαναν την διαφορά και οδήγησαν την ομάδα σε αυτή την άνετη επικράτηση. Όμως φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στον προπονητή και τους παίκτες με τον κόουτς Ζλάτκο Ντάλιτς να αφήνει εκτός συνέχειας του παγκοσμίου κυπέλλου τον επιθετικό της Μίλαν Κάλιντς καθώς διαφώνησε να εισέλθει στον αγώνα για να παίξει τα τελευταία λεπτά. Όλοι όμως πιστεύουν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης μετά και το στραβοπάτημα της Αργεντινής.

Απουσίες/Επιστροφές

Πέρα της φυγής Κάλινιτς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον κόουτς Ζλάτκο Ντάλιτς.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Σούμπασιτς-Στρίνιτς, Λόβρεν, Βίντα, Βρσάλκο – Μπρόζοβιτς, Μόντριτς – Πέρισιτς, Ράκιτς, Κράμαριτς – Μάντζουκιτς.