ΑΠΟΕΛ

Κατάσταση ομάδας

Η ισορροπία μεταξύ πρωταθλήματος και ευρωπαικών αγώνων έδειξε να χάνεται κάτι που το φορτώθηκε ο Ντολ στις πλάτες του μιας και παρά τη θετική πορεία των πρωταθλητών στο Europa League, η διοίκηση των Πορτοκαλί αποφάσισε να συνεχίσει χωρίς τον Γερμανό στο πάγκο. Η αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού Λευκωσίας ήταν αποστομωτική με την μεγάλη νίκη απέναντι στη Σεβίλλη να επαναφέρει τα χαμόγελα. Ο Χατζηλούκας από τη στιγμή που βρέθηκε στο τεχνικό τιμ έδειχνε δεδομένα πως αργά ή γρήγορα θα είναι αυτός που θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου, κάτι που εν τέλει το κατάφερε.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα, μιας και απόντες θα είναι οι Μερκής, Ιωάννου και Μιχαίλοβιτς που είναι τιμωρημένοι και ο Μπέλετς που είναι τραυματίας.

Εθνικός Άχνας

Κατάσταση ομάδας

Σχεδόν δύο μήνες μακριά από τη νίκη, με τη τελευταία επιτυχία να έρχεται απέναντι στον Απόλλων, είναι αρκετό διάστημα για να φέρει τους πρώτους προβληματισμούς στη χρονιά έπειτα από το θετικό ξεκίνημα, στο οποίο έχει πατήσει και έχει καταφέρει να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας για την ώρα από τις τελευταίες θέσεις. Ο Εγκωμίτης πάντως, έχει σκέψη σήμερα να προφυλάξει κάποιους παίκτες και να κάνει αλλαγές έτσι ώστε απέναντι στη Δόξα την ερχόμενη εβδομάδα να παραταχθεί με περισσότερες ανάσες, καθώς εκείνο το παιχνίδι απασχολεί περισσότερο την ομάδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Πλήρης η αποστολή.