Ανόρθωση

Κατάσταση ομάδας

Χρειάστηκε χρόνο να εμπεδώσει το γεγονός πως βρίσκεται στα play offs του υποβιβασμού αντί του πρωταθλήματος, και αυτό την αναγκάζει ακόμα και σήμερα να παραμένει μεν στη πρώτη θέση του γκρουπ αλλά όχι με τη διαφορά που ξεκίνησε. Παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία, αλλά μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει τη διαδικασία σαν αγγαρεία. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα, βρέθηκε υπό πίεση χάνοντας με 3-1, όμως αντέδρασε καταφέρνοντας να φέρει το παιχνίδι στο τελικό 3-3.

Απουσίες/Επιστροφές

Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Ερμής

Κατάσταση ομάδας

Η τραγική της πορεία συνεχίζεται στα play off, με παίκτες προπονητή και διοίκηση να γνωρίζουν πως ο υποβιβασμός ήρθε απόλυτα δίκαια βάσει της εικόνας που είχε η ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα. Κόντρα στη Πάφο υπέκυψε εξαιρετικά εύκολα, φτάνοντας έτσι τις τέσσερις σερί ήττες. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο υπόλοιπο μιας και έχουν ξεκινήσει ήδη οι δοκιμές για το ξεσκαρτάρισμα του καλοκαιριού. Θα κοντραριστεί με έναν αντίπαλο που ούτως ή αλλιώς είχε εξαρχής μεγάλη ποιοτική διαφορά, πόσο μάλλον τώρα που βρίσκεται και με τα δύο πόδια στη δεύτερη κατηγορία.

Απουσίες/Επιστροφές

Απών ο ηγέτης και καλύτερος παίχτης της ομάδας Ταραλίδης, που ανακοίνωσε πως αυτό το καλοκαίρι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.