Αννόβερο

Κατάσταση ομάδας

Είχε την τύχη να προηγηθεί της Άουγκσμπουργκ στη Βαυαρία στο όγδοο λεπτό, οχυρώθηκε στην άμυνα της για να κρατήσει μία πολύτιμη νίκη αλλά στο τελευταίο ημίωρο λύγισε δεχόμενη τρία τέρματα. Πέμπτη συνεχόμενη ήττα (3-1) για το Αννόβερο που δείχνει καταδικασμένο να επιστρέψει στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου πληρώνοντας εν πολλοίς το χαμηλής δυναμικότητας ρόστερ του. Ενδεκτική του κλίματος που επικρατεί στο σύλλογο είναι η συντριπτική ήττα (5-0) σε φιλικό από τη Μπίλεφελντ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, 3-1-9 με 8/13 over εντός έδρας.

Bet Info - Αννόβερο

Και στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια του δέχτηκε τουλάχιστον τρία τέρματα.

Σάλκε

Κατάσταση ομάδας

Εμφανώς πιο σουλουπωμένο με τον Στέφενς το σύνολο της Σάλκε, ακόμα κι αν δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα φιλοξενώντας τη Λειψία. Ακόμα ένα ματς χωρίς σκορ για τους Βασιλικούς Μπλε που ηττήθηκαν με σκορ 0-1 και όσο περνάει ο καιρός, τόσο το άγχος συσσωρεύεται στις τάξεις του συλλόγου μιας και η απόσταση από τη 16η θέση και τα μπαράζ παραμονής είναι πολύ μικρή. Μοναδικό ζητούμενο σήμερα στο Αννόβερο το διπλό, ωστόσο οι εκτός έδρας επιδόσεις είναι ανεπαρκείς (2-4-7 με 8/13 over).

Απουσίες/Επιστροφές

Mακ Κένι (Μ), Σεπφ (Μ), Καλιτζούρι (Α) έχουν τεθεί εκτός.

Bet Info - Σάλκε

ΟΚ, το Αννόβερο είναι χάλια από όλες τις απόψεις, ωστόσο εδώ που τα λέμε η Σάλκε δεν είναι και σε πολύ καλύτερη μοίρα. Αποκρουστικές οι προσφερόμενες αποδόσεις στο διπλό, προσωπικά θα προτιμήσω λοιπόν να απέχω στοιχηματικά.