Ανδόρα

Κατάσταση ομάδας

Χωρίς να έχει επίσημες υποχρεώσεις και αυτό το καλοκαίρι, αναμετρήθηκε μόνο σε φιλικά προετοιμασίας, χάνοντας από την Ιρλανδία με 1-4 και μένοντας στο 0-0 ε το Γιβραλτάρ. Χωρίς καμία βελτίωση, ξεκίνησε με 0/3 και στα προκριματικά του Μουντιάλ, δεχόμενη μάλιστα 8 γκολ και σκοράροντας ένα απέναντι στην Ουγγαρία. Φυσικά και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου, αρκεί να κερδίσει απόψε το Σαν Μαρίνο. Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Αγγλία και Ουγγαρία.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες.

Ενδεκάδα

(5-4-1): Gomes - San Nicolas, Vales, Lima, Llovera, Cervos - Martinez, Vieira, Rebes, Pujol - Alaez

Bet Info - Ανδόρα

Προέρχεται από 3/4 Over 2,5 και 2/3 G/G.

Σαν Μαρίνο

Κατάσταση ομάδας

Μία από τα ίδια και για το Σαν Μαρίνο. Δεν είχε επίσημες υποχρεώσεις και φρόντισε να δώσει φιλικά προετοιμασίας, ωστόσο μάλλον δεν ήταν για καλό. Την ήττα με 7-0 από την Ιταλία ακολούθησαν οι ήττες από το Κόσοβο με 4-1 και από την Ιταλία U20 με 0-1, με αποτέλεσμα να συνεχίσει το κακό του σερί. Τα προκριματικά του Μουντιάλ το βρίσκει στην τελευταία θέση με 0/3 νίκες και 0-10 γκολ, γεγονός που δύσκολα θα αποτρέψει την κατάληψη της τελευταίας θέσης. Σήμερα δίνει το πιο βατό εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά και πάλι το έργο του είναι δύσκολο. Ακολουθούν τα ματς με Πολωνία (εντός) και Αλβανία (εκτός).

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν αναφέρονται σημαντικά προβλήματα.

Ενδεκάδα

(5-3-2): Benedettini - Palazzi, Brolli, Fabbri, Gandoni, Rossi - E. Golinucci, Tomassini, A. Golinucci - Vitaioli, Hirsch

Bet Info - Σαν Μαρίνο

Προέρχεται από 4/6 Over 2,5 και 12/13 No Goal.