Αμιάν

Κατάσταση ομάδας

Δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, και το πλήρωσε γνωρίζοντας δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Κάεν. Με την ήττα της αυτή η ομάδα του Τανσό συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές δίχως τρίποντο, ενώ προβλημάτισε ξανά με την εικόνα που είχε επιθετικά, ενώ έως τώρα έχει σκοράρει μόλις 2 τέρματα. Χθες (Παρασκευή) ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση αυτό που αναμενόταν, αφού ο Τανσό θα κάθεται στον πάγκο της μέχρι το τέλος της σεζόν.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Παπό (μέσος).

Bet Info - Αμιάν

Έχει σκοράρει μόλις 2 τέρματα στα 6 επίσημα παιχνίδια της.

Γκρενόμπλ

Κατάσταση ομάδας

Εκμεταλλευόμενη γι'ακόμη μία φορά το αβαντάζ της έδρας, κατάφερε να πάει με θετικό τρόπο στη διακοπή, αφού επικράτησε δίκαια και εύκολα με 2-0 της Βαλενσιέν. Χάρη στο τρίποντο αυτό η ομάδα του Ινσμπερζέ άφησε γρήγορα πίσω της την ήττα από την Γκινγκάμπ (2-0 εκτός), ενώ σε ακόμη μία αναμέτρησή της έδειξε μεγάλη ευκολία στο σκοράρισμα.

Απουσίες/Επιστροφές

Έχει χτυπηθεί από τον covid-19, αφού εκτός είναι οι καραντινάτοι βασικοί της Τζιτέ (επιθετικός), Ντιαλό (επιθετικός) και Στράαλμαν (αμυντικός), ενώ λόγω τιμωρίας θα λείψει ο βασικός της Γκασπάρ (αμυντικός).

Bet Info - Γκρενόμπλ

Στο NG τα 4 από τα 6 επίσημα παιχνίδια της.