Άιντραχτ Φρ.

Κατάσταση ομάδας

Η κλήρωση απέναντι στη Σάλτσμπουργκ μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίστηκε, αλλά εν τέλει αποδείχτηκε πως η διαφορά ποιότητας ήταν αρκετά μεγάλη. Το υπέρ των Γερμανών 4-1 στο πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό που έκανε περισσότερο τυπική υπόθεση τον επαναληπτικό, με τη πρόκριση να έρχεται πανηγυρικά. Δεν αποτελεί μυστικό πως από πέρυσι η καταξίωση στο Europa League έχει μπει στο μυαλό όλων στο στρατόπεδο της Άιντραχτ. Μπορεί να ηττήθηκε εύκολα από τη Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα, αλλά στο βωμό μιας καλής πορείας στην Ευρώπη, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν δείχνει να επηρεάζει την ομάδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Οι Ντοστ και Τορό δίνονται αμφίβολοι βάσει ρεπορτάζ.

Ενδεκάδα

Trapp- Hinteregger, Abraham, Toure, Ndicka- Ilsanker, Rode, Sow, Kamada, Kostic- Silva

Βασιλεία

Κατάσταση ομάδας

Αρκούσε στους Ελβετούς ένα εξαιρετικό παιχνίδι στη Κύπρο για να πάρει τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Πατάει στην εμπειρία της, στη μεσοεπιθετική της ποιότητα και κάπως έτσι καταφέρνει να συνεχίζει τα όνειρα για να φτάσει ακόμα πιο μακριά στη διοργάνωση. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στο εσωτερικό και μετά από αρκετά χρόνια έχει επιστρέψει η αυτοπεποίθηση για κάτι καλό. Κλειδί το γεγονός πως και απόψε θα παίξει πρώτα εκτός έδρας, ψάχνοντας έτσι να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους.

Απουσίες/Επιστροφές

Σε ακόμα ένα παιχνίδι, καθόλου άδειο δεν είναι το απουσιολόγιο μιας και εκτός αποστολής θα βρεθούν οι Ζούφι, Μπούα, Κουζμάνοβιτς.

Ενδεκάδα

Omlin- Comert, Alderete, Widmer, Riveros- Frei, Xhaka, Stocker, Campo, Petretta- Cabral