Αγγλία

Κατάσταση ομάδας

Άκρως απογοητευτική εμφάνιση πριν ένα μήνα για τον θεσμό του Nations League καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 στην έδρα της Δανίας χωρίς να απειλήσει ποτέ την αντίπαλη εστία. Η Αγγλία ωστόσο δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ούτε και απέναντι στην Ισλανδία εκείνη την χρονική περίοδο καθώς είχε επικρατήσει δύσκολα με 1-0. Στο φιλικό της Πέμπτης απέναντι στην Ουαλία, ο Σαουυγκέϊτ δοκίμασε πολλά νέα πρόσωπα που έκαναν και την διαφορά στην νίκη με 3-0. Σκόραραν οι Κάλβερτ Λιούν, Κόαντι και Ίνγκς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι σημαντικοί Τσίλγουελ (μπακ), Έιμπραχαμ (επιθετικός) και Σάντσο (μέσος). Δεν είναι υπέρ του οι πιθανότητες για να αγωνιστεί ο Στέρλινγκ (μέσος).

Βέλγιο

Κατάσταση ομάδας

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το Βέλγιο. Τον προηγούμενο μήνα έκανε το 2/2 απέναντι σε Ισλανδία και Δανία νικώντας αντίστοιχα με 5-1 και 2-0. Στον τελευταίο -χρονικά- αγώνα, καλές εντυπώσεις άφησε ο Ντοκού ο οποίος σκόραρε ενώ ο Μπατσουαγί επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα σκοράροντας δις. Στο φιλικό της Πέμπτης, η «αρμάδα» του Μαρτίνεθ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Τεράστια το πρόβλημα στα γκολπόστ για τους Βέλγους. Θα λείψουν οι σημαντικοί Κουρτουά και Κάστιλς. Δοκιμάζεται ο Μινιολέ που αναμένεται να πάρει «γάντια» βασικού. Εκτός και ο βασικός Αζάρ (μέσος).