ΑΕΚ Λάρνακας

Κατάσταση ομάδας

Συνεχίζει να μη πείθει η ΑΕΚ, που κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας βρέθηκε νωρίς με δύο γκολ μπροστά αλλά εν τέλει θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη που πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Τα αμυντικά προβλήματα αντί να ελαχιστοποιούνται, αυξάνονται με αποτέλεσμα να πηγαίνει στράφι η εξαιρετική επιθετική λειτουργία της ομάδας με τον Τρικόφσκι να σκοράρει συνεχώς. Ο Ιδιάκεθ ψάχνει λύσεις να βρει για τη κατάρτιση της ενδεκάδας καθώς πλην των τραυματιών επειδή το παιχνίδι είναι εξ αναβολής έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μόνο όσους είχε διαθέσιμους τη συγκεκριμένη ημερομηνία που ήταν αρχικά προγραμματισμένη η αναμέτρηση.

Απουσίες/Επιστροφές

Λόγω τραυματισμού θα απουσιάζουν οι Μοισόφ, Ακοράν, Φλοριάν και Χέφελ. Οι Πλάνας και Φακούντο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Απόλλων Λεμεσού

Κατάσταση ομάδας

Κακή ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Απόλλων αυτή που υπέστη από την Ομόνοια πριν μία εβδομάδα (1-0), η πρώτη της σεζόν. Ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δε κατάφερε να αποφύγει το άσχημο αποτέλεσμα. Έντονη κριτική δέχτηκε ο Βουκομάνοβιτς για τις επιλογές που είχε στην έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα χθες βράδυ ο Σέρβος τόνισε ότι θα αλλάξει πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, θέλοντας έτσι να δει την ετοιμότητα όλων των παικτών του ρόστερ. Διάθεση για απαντήσεις έχουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας, με μεγαλύτερο στόχο να αποτελεί το γεγονός πως είναι πολύ νωρίς για να μείνει πίσω η ομάδα στο κυνήγι του τίτλου.

Απουσίες/Επιστροφές

Ο Ρομπέρζ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.