Η λογική στα γκολ

Από: Αντώνης Πετρόπουλος

30/01/2018

 

Η μεσοβδόμαδη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ θα μπει στο στοιχηματικό μικροσκόπιο της στήλης και στο ποντάρισμα μου θα εντάξω μία επιλογή.

Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας είναι δύο ομάδες που έχουν επωφεληθεί από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και αυτό είναι ορατό από τα αποτελέσματα και την βαθμολογική τους κατάταξη, στην οποία έχουν μόνο αναρριχητική διάθεση. Η Γουέστ Χαμ υπερτερεί έναν βαθμό από την αποψινή αντίπαλό της και αμφότερες αγωνίζονται με κοινό στόχο την παραμονή. Παρά την αλλαγή στην εικόνα τους και το θετικό πρόσημο, δεν έχουν εξασφαλίσει τον σκοπό τους. Η φετινή «μάχη» στη Πρέμιερ Λιγκ για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι «ρευστή» και οι θέσεις ευμετάβλητες.

Η Γουέστ Χαμ έχει πάρει σημαντικούς βαθμούς στην κατοχή της. Προέρχεται από πέντε ματς πρωταθλήματος δίχως ήττα, ενώ κατέγραψε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στις εννέα πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Με δύο ήττες στα δεκατρία τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, η Κρίσταλ Πάλας δείχνει μία ειδοποιός διαφορά στο αγωνιστικό της πρόσωπο.

Σε αποδόσεις οριακού φαβορί η φιλοξενούμενη ομάδα καθότι τα προβλήματα τραυματισμών για το σύνολο του Μόγιες έχουν διογκωθεί και αναγκαστικά θα διαφοροποιήσει το αρχικό σχήμα. Το δεδομένο αυτό δεν ενδέχεται να επενεργήσει αρνητικά στη γραμμή πυρός για τα «σφυριά» που σκοράρουν με συχνότητα και επί επτά αγωνιστικές, αλλά πιθανολογώ πως οι αρρυθμίες στο ανασταλτικό κομμάτι θα είναι για μία ακόμη φορά εμφανείς. Η αφερεγγυότητα θα δώσει ευκαιρίες στην Κρίσταλ Πάλας για να επιτεθεί με προϋποθέσεις. Οι δύο ομάδες έχουν συχνή επαφή με τα δίχτυα και σε συνάρτηση με τις αδυναμίες στα μετόπισθεν φέρνει ορατό το σενάριο του εκατέρωθεν σκοραρίσματος.

21:45 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Goal/Goal (1.85)

Εάν προκύψει συμπλήρωμα τις παραπάνω επιλογής, θα ενημερώσω στο προφίλ μου στο twitter. Τα προφίλ μου στο facebook και LinkdedIn.

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend