Κύπρος (16/03): Με το κίνητρο της ΑΕΚ Λάρνακας

Από: Δημήτρης Οικονόμου

16/03/2019

Όλη η χώρα ζει και αναπνέει για το ντέρμπι τίτλου της Κυριακής μεταξύ Απόλλων και ΑΠΟΕΛ, όμως η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις που αφορούν το γκρουπ του πρωταθλήματος.

Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΚ Λάρνακας: Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχάσουμε γρήγορα η Νέα Σαλαμίνα ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Ομόνοιας, διατηρώντας τη κάτω από αυτήν. Αρχικός στόχος ήταν να πάει σβηστά την αναμέτρηση κρατώντας μακριά τον αντίπαλο. Τελευταία νίκη της τον Γενάρη και έκτοτε πηγαίνει από ήττα σε ισοπαλία και ανάποδα.

Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ απέδειξε πως αδίκησε τον εαυτό της και θα μπορούσε από πιο νωρίς στο πρωτάθλημα να ξεκινήσει την αντεπίθεση της. Θέλει να βρεθεί στη πρώτη τριάδα και ουσιαστικά αποτελεί την ομάδα που μπαίνει στην αναμέτρηση με μεγάλο κίνητρο.

Εκτίμηση: Οι φιλοξενούμενοι παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο το τελευταίο δίμηνο και θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Αναμένω να επικρατήσουν, με το διπλό στον stoiximan να πληρώνει 2,05.

Ομόνοια - ΑΕΛ: Η Ομόνοια παρουσιάστηκε βραχυκυκλωμένη από την άμυνα της Σαλαμίνας μένοντας στο 0-0, και ουσιαστικά μπορεί να θέλει να αποφύγει τη τελευταία θέση στα play offs όμως η προσοχή όλων είναι στραμμένη στα πλάνα για την επόμενη χρονιά. Δύσκολο παιχνίδι σήμερα, δε πρόκειται όμως να μείνει στο καβούκι της, ζητώντας ότι καλύτερο μπορεί.

Στο ντέρμπι της Λεμεσού η ΑΕΛ αποδείχθηκε λίγη απέναντι στον Απόλλων, με την ανωτερότητα του πρωτοπόρου να μην αφήνει το παραμικρό δικαίωμα αντίδρασης. Στόχος είναι να μην βγει από τη πρώτη τριάδα, εκεί που έχει ριζώσει φέτος καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση: Ναι μεν υπάρχει βασικό κίνητρο στην ΑΕΛ, όμως φαίνεται πως έχει φτάσει ήδη το ταβάνι της. Η Ομόνοια από την άλλη ειδικά εντός έδρας δε χαρίζεται σε κανέναν. No bet.

 

Η πρόταση μου

17:00 Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΚ  2 (2,05/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend