Κύπρος (12/05): Αξία στην Ανόρθωση

Από: Δημήτρης Οικονόμου

12/05/2019

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή αγωνιστική για την "ουρά" της βαθμολογίας.

Απόλλων Λ. - ΑΕΚ: Έντονος προβληματισμός στον Απόλλων για την ακόμα μία βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ μέσα στη χρονιά που ταυτόχρονα έδωσε το πρωτάθλημα στον μεγάλο αντίπαλο. Εδώ και περίπου ένα μήνα η ομάδα παρουσίασε σημάδια κούρασης που ουσιαστικά δεν την άφησαν να διεκδικήσει το τίτλο. Κανένα αγωνιστικό κίνητρο.

Η ΑΕΚ από την αλλαγή στο πάγκο κι έπειτα εντυπωσίασε, πέτυχε περισσότερα πράγματα από ότι αναμενόταν και θα κλείσει το πρωτάθλημα με την σκέψη πως αν ερχόταν ο Ιδιάκεθ λίγο νωρίτερα θα μπορούσε να έχει ακόμα περισσότερες απαιτήσεις. Δίνει ρυθμό στο παιχνίδι της, ψάχνει το γκολ και το πετυχαίνει εύκολα.

Εκτίμηση: Η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε σε ένα εντελώς ανοιχτό παιχνίδι. No bet.

Αλκή - Ανόρθωση: Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αλκή στην έδρα της Δόξας αποκτώντας έτσι μεγάλο πλεονέκτημα και μαξιλάρι ασφαλείας για τη συνέχεια. Μπορεί ποιοτικά να μην λέει και πολλά, όμως μέσα από τη διάθεση των παικτών της δείχνει ότι θα καταφέρει να σώσει τη κατηγορία.

Απέναντι στη Πάφο η Ανόρθωση μπορεί να μην εμφάνισε καλό πρόσωπο, όμως το τελικό 1-1 δείχνει πόσο δυσκολοκατάβλητη ομάδα είναι. Έχει απουσίες, οι δοκιμές συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς, όμως κανείς δεν δείχνει διάθεση να αλλοιώσει την δυναμική της ομάδας.

Εκτίμηση: Οι αποδόσεις προκαλούν για το διπλό, τη στιγμή που η Αλκή μπορεί να έχει το κίνητρο αλλά από μονάδες δεν έχει και πολλά να μας δείξει. Επιλογή μου το Χ2 που στον stoiximan πληρώνει 2,15.

Πάφος - Παραλίμνι: Η Πάφος στην ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ανόρθωση έδειξε πως φέτος ήταν για περισσότερα πράγματα αλλά αδίκησε τον εαυτό της. Κλείνει τη χρονιά θετικά, δεν κινδύνευσε με υποβιβασμό και θα μπει στο καλοκαίρι με διάθεση του χρόνου να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Πήρε την νίκη απέναντι στον Ερμή το Παραλίμνι αλλά κρίνονται πολλά σήμερα όπου και ψάχνει μόνο τη νίκη. Ποιοτικά δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά, όμως οι πολλές κακές εμφανίσεις και μη νίκες τη κάνουν πλέον σε κάθε αγώνα να παίζει την ύπαρξη του.

Εκτίμηση: Καμία λογική στις αποδόσεις με το διπλό να βρίσκεται αρκετά χαμηλά αν και το Παραλίμνι υστερεί ποιοτικά. Μένω μακριά.

Δόξα - Ερμής: Καταστροφική ήττα για την Δόξα απέναντι στην Αλκή, όπου μπορεί να πίεσε, να έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά το τελικό κατά της 0-1 την φέρνει σε δύσκολη θέση. Αποκλειστικός στόχος σήμερα η νίκη με γκολ που θα επαναφέρει τη καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στους παίκτες.

Σαν μπελάς είναι για τον Ερμή ο επίλογος του πρωταθλήματος, με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη. Άλυτα τα προβλήματα στην άμυνα, ενώ και επιθετικά με το πέρας των υποχρεώσεων απειλεί όλο και λιγότερο. Δύσκολη αποστολή σήμερα, δε θα παίξει ταμπουρωμένα, όπως άλλωστε δεν έπραξε πουθενά.

Εκτίμηση: Όπου παίζει ο Ερμής οι αποδόσεις είναι για γέλια. No bet.

 

Η επιλογή μου

19:15 Αλκή - Ανόρθωση  Χ2 (2,15/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend