Κύπρος (03/03): Πληρώνει η ανώτερη Πάφος

Από: Δημήτρης Οικονόμου

03/03/2019

Συνεχίζονται τα play offs στη Κύπρο με τη σημερινή ημέρα να διεξάγονται αυτά του υποβιβασμού. Ερωτηματικό αποτελεί η αντίδραση της Ανόρθωσης, με όλη την εβδομάδα να αναλώνεται σε εντάσεις στο εσωτερικό της ομάδας. Πάμε παρακάτω να δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις.

Πάφος - Αλκή: Στον οργανισμό της Πάφου ζούσαν και ανέπνεαν για το παιχνίδι του κυπέλλου αλλά μετά τον αποκλεισμό, όλοι μπαίνουν σε mood πρωταθλήματος. Υπάρχει ποιοτική διαφορά με τις περισσότερες αντίπαλες ομάδες και θεωρητικά δεν θα έχει πρόβλημα στην υπόθεση παραμονή.

Η Αλκή λόγω της θετικής της παρουσίας για ένα μήνα απέφυγε τη τελευταία θέση και ουσιαστικά θα δώσει μεγάλη μάχη με τον Ερμή για τη σωτηρία. Δύσκολο παιχνίδι το σημερινό, με πιθανότερο σενάριο να περιμένει τον αντίπαλο στο δικό της μισό. Στην Αλκή θέλουν μία μεγάλη νίκη με το τελευταίο τρίποντο πάντως να έρχεται το 2018.

Εκτίμηση: Η Πάφος θέλει τη νίκη για να επιβεβαιώσει πως διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες στο συγκεκριμένο γκρουπ. Κοντράρεται με έναν αντίπαλο που στερείται ποιότητα, και δύσκολα θα αντέξει σήμερα. Επιλογή μου ο άσος που στον stoiximan πληρώνει 1,70.

Ερμής - Ανόρθωση: Η βαθμολογική ανάγκη για τον Ερμή είναι τεράστια, μιας και βρίσκεται στη τελευταία θέση με τα περιθώρια να είναι αρκετά στενά. Βρίσκει τον αντίπαλο ευάλωτο, με πρώτο στόχο να χτυπήσει πάνω σε αυτό το γεγονός.

Η Ανόρθωση πέρασε μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα, με εντάσεις και απειλές. Ο Στρέπελ θα συνεχίσει στο πάγκο της Κυρίας, άγνωστο για πόσο, ενώ και παίκτες που απειλούσαν με αποχώρηση και ενστάσεις θα συνεχίσουν, επίσης άγνωστο για πόσο.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά, με τον Ερμή να πιέζεται για τη νίκη αλλά η Ανόρθωση παρά την ανισορροπία στο εσωτερικό δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. No bet.

 

Η πρόταση μου

16:00 Πάφος - Αλκή  1 (1,70/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend