Κύπρος (02/02): Με τον Απόλλων στο ντέρμπι

Από: Δημήτρης Οικονόμου

01/02/2019

Σέντρα έχουμε σήμερα στη 19η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Κύπρου. Μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλων Λεμεσού έχει το μενού για απόψε.

ΑΠΟΕΛ - Πάφος: Δεδομένο ήταν, όπως το είχαμε προβλέψει, πως ο ΑΠΟΕΛ δε μπορεί να πάει με σπασμένα φρένα ως το τέλος της χρονιάς. Κόντρα στην Αλκή τη Δευτέρα που μας πέρασε προβλημάτισε μιας και χαράμισε το δεύτερο ημίχρονο δίχως να απειλήσει ουσιαστικά τον πολύ κατώτερο αντίπαλο.

Άτυχη η Πάφος μιας και βρίσκει τον μεγάλο της αντίπαλο σε μεγάλη ανάγκη νίκης. Η νίκη κόντρα στην Ομόνοια για τους Παφίτες ήρθε σαν μάννα εξ ουρανού, μιας και ήδη υπήρχε μεγάλη απογοήτευση για τη πτώση στην απόδοση της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές.

Εκτίμηση: Θα έχομε ξέσπασμα του ΑΠΟΕΛ ή συνέχεια στη κρίση. Επικρατέστερο φαίνεται το πρώτο, όμως οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές που κυκλοφορούν με κρατάνε μακριά από κάθε προγνωστικό. No bet

Ανόρθωση - Απόλλων Λεμεσού: Η με κάτω τα χέρια ήττα κόντρα στην ΑΕΚ για την Ανόρθωση ήρθε σαν συνέχεια στην όχι και τόσο καλή εκκίνηση του 2019. Μηδέν διάθεση, κακή άμυνα και αρκετά νεύρα για τον τεχνικό Στρέπελ που σήμερα αναμένει να δει πολύ πιο βελτιώμενη εικόνα σε σχέση με μία εβδομάδα πριν.

Ο Απόλλων Λεμεσού σοβαρεύεται και με την εικόνα του να είναι εμφανώς βελτιωμένη πορεύεται λίγο πριν το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και ουσιαστικά να βρει ρυθμό ενόψει της τελικής ευθείας. Πειστικές εμφανίσεις, καθαρές νίκες και πλέον φανεί σήμερα να αποδειχθεί αν έχει το απαιτούμενο ισχυρό μέταλλο ομάδας.

Εκτίμηση: Σε διαφορετική αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες, με την Ανόρθωση να προβληματίζει και τον Απόλλων να ικανοποιεί. Θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους μιας και παρουσιάζονται πιο πλήρεις σε κάθε γραμμή και ικανοί να κερδίσουν ακόμα ένα παιχνίδι για το τρέχον έτος. Το διπλό στον stoiximan πληρώνει 1,91.

Η πρόταση μου

19:00 Ανόρθωση - Απόλλων Λεμεσού 2 (1,91/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend