Κερδίζουν οι Clippers τους Bulls-Στοίχημα NBA 30/12

Από: Bisk

30/12/2011

Μας πλήρωσε άνετα ο Lawson εχθές με τους 25 πόντους που πέτυχε. Λόγω έλλειψης χρόνου, δεν θα σχολιάσω το μεγάλο παιχνίδι και τη νίκη των Thunder επί των Mavs και θα περάσω κατευθεία στο σημερινό πολύ πλούσιο πρόγραμμα.

 Ξεκινάω με το παιχνίδι Charlotte-Orlando. Οι γηπεδούχοι ξεκουράστηκαν εχθές μετά τη μεγάλη προσπάθεια στο ματς με το Miami, όπου ομολογουμένως άξιζαν τη νίκη. Το Orlando κέρδισε εχθές άνετα το New Jersey, και πως να μην συμβεί αυτό, όταν ο Howard επέστρεψε στα υψηλά γνωστά του στάνταρ, τελειώνοντας το ματς με 16 πόντους και 24 ριμπάουντ. Οι 4.5 πόντοι που δίνονται στο χάντικαπ για νίκη των φιλοξενουμένων νομίζω ότι είναι αρκετοί για να καλυφθούν από τους Magic. Το αφήνω στην ακρη λοιπόν, και επιλέγω το over 184, αφού πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες είναι ικανές να ξεπεράσουν τους 90 πόντους.

Συνεχίζω με το ντέρμπυ της ημέρας που θα διεξαχθεί στο LA, όπου οι Clippers θα υποδεχτούν το Chicago. Οι γηπεδούχοι, είχαν ρεπό εχθές και θέλουν να αφήσουν σύντομα πίσω τη συντριβή από το San Antonio που τους προσγείωσε ανώμαλα. Οι Bulls δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα εχθές κόντρα στο Sacramento, αφού έλεγξαν το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια φτάνοντας στη νίκη με 108-98. Δύσκολο τεστ και για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα για μένα. Στο -1 το χάντικαπ για τους Clipps από money line που άνοιξε.

 

Προσοχή στο παιχνίδι Utah-Philadelphia, καθώς παρότι η κατάσταση δείχνει σίγουρα 76ers, είναι το πρώτο εντός έδρας για τους Jazz, οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει με 0-3 εδώ και 32 χρόνια. Τα πονταρίσματα πάνε στους Μορμόνους και το αρχικο -4 για τους 76ers είναι πλέον -3. Οι Sixers έχουν όλα τα φόντα να κερδίσουν, αλλά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με το παιχνίδι αυτό.

Προτάσεις 30/12

Charlotte-Orlando over 184 @ 1.952 στην Pinnacle Sports Online Sports Betting 

LA Clippers-Chicago pick Clippers -1 @ 2.02 στην Pinnacle Sports Online Sports Betting 


ΥΤD 6-5-1 -0.08 units

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend