Καβάλα η επιστροφή...Μπάσκετ 17/12

Από: Openmind

16/12/2011

Κοιτώντας το μπασκετικό μενού του Σαββατοκύριακου δεν εντόπισα κάποιο ενδιαφέρον στοιχηματικά παιχνίδι παρά μόνο το ΚΑΟΔ-Καβάλα.

Σίγουρα αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια γίνονται και μάλιστα έχουμε και την αναμέτρηση Κάχα-Μπαρτσελόνα στην ACB αλλά μόνο ένα παιχνίδι βλέπω αρκετά καθαρά και αυτό είναι από την ελληνική Α1.

   Ο ΚΑΟΔ παρουσιάζεται βελτιωμένος και με ανοδική πορεία παρά την μία μόνο νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα σύνολο που διαθέτει εμπειρία και με έναν εξαιρετικό παίκτη όπως ο Χαραλαμπίδης. Ο κόουτς Καλαφατάκης χαίρει της εμπιστοσύνης όλων και είναι αρκετά ικανός στης διαχείριση παικτών. Η έδρα του ΚΑΟΔ είναι άκρως μπασκετική και οι φίλαθλοι δίνουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Αντίπαλος η Καβάλα η οποία μετά από την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού έχει σημειώσει 2 συνεχόμενες ήττες. Θεωρώ πως η ομάδα έχασε προσωρινά την συγκέντρωσή της αλλά ο έμπειρος κόουτς Πρίφτης κάνει όλα όσα χρειάζεται η ομάδα για να προετοιμαστεί και να επανέλθει στις νίκες. Η Καβάλα χρειάζεται την νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αλλά και επειδή έχει πληγωθεί ο εγωισμός της. Αν και περιμένω να δυσκολευτεί, θα καταφέρει να κερδίσει μέσα στην Δράμα.

ΚΑΟΔ-Καβάλα νίκη της Καβάλας με απόδοση 2.10 στην  €5 + €50 free bet!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend