«Καθαρίζει» η Σπόρτινγκ, δεν είναι και... αδιάφορη η Σάλτσμπουργκ

Από: Νάσος Γρυπαίος

13/12/2018

Στις λεπτομέρειες χάθηκαν τα 2/3 bets χθες, αλλά η αλήθεια είναι πως το διήμερο δεν μας πήγε τόσο καλά. Βγήκε τουλάχιστον η Πλζεν και πλήρωσε.

Απόψε έχουμε πολλές αναμετρήσεις. Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα είναι αρκετά πλούσιο. Ξεχώρισα το ματς της Σέλτικ με τη Σάλτσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι θέλουν ένα πόντο για την πρόκριση αλλά η Σάλτσμπουργκ όπως έδειξε με τη Λειψία δεν χαρίζει κάστανο ούτε όταν είναι αδιάφορη! Θα δούμε μεγάλο ματς και θεωρώ πως με το πρώτο γκολ θα ανοίξει. Πάμε με το goal/goal στο 1.65.

Πάμε στο Ολυμπιακός - Μίλαν. Στο Φάληρο θα δούμε ματς που καίει αμφότερους αλλά το μεγάλο φαβορί της πρόκρισης είναι η Μίλαν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει με 2-0, 3-1 ή με τρία και πάνω τέρματα διαφορά για να προκριθεί. Με λίγα λόγια να υπερκαλύψει το 3-1 του Μιλάνου κάτι που θα πρέπει να κρατήσει η Μίλαν για να περασει. Οι Ιταλοί θα ψάξουν το γκολ για να δώσουν τέλος απο νωρίς στην υπόθεση πρόκριση και το over 2.5 σε τιμές άνω του διπλασιασμού μοιάζει πολύ καλό. Στο 2.05 μπαίνει στην τελική διαλογή.

Πάμε και στο ματς της Σπόρτινγκ με τη Βόρσκλα Πολτάβα. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παράγουν ποδόσφαιρο και δείχνουν πολύ ισχυροί.  Η νίκη της Άρσεναλ την περασμένη αγωνιστική κλείδωσε την πρόκριση γι' αυτούς και πλέον το μονο που θέλουν είναι να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μπροστά στο κοινό τους μετά το εκκωφαντικό 6-1 στην έδρα της Κάραμπαγκ την περασμένη αγωνιστική και απέναντι έχουν μια ομάδα που δεν πατά καθόλου καλά εδώ και καιρό τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο Europa League. Αξίζει το 1.91 του -1 στον άσο.

Στην Σκωτία και την Πορτογαλία θα πάω με 12 μονάδες και στον Πειραιά με 8. Καλή επιτυχία σε ο,τι και αν επιλέξετε.

Οι επιλογές μου:

(μονά)

Σέλτικ - Σάλτσμπουργκ: goal/goal (1.65)

Ολυμπιακός - Μίλαν: over 2.5 (2.05)

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Βόρσκλα Πολτάβα: Nίκη Σπόρτινγκ με -1 (1.91)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend