Η καλοπληρωμένη νίκη και το φαβορί

Από: Δημήτρης Οικονόμου

08/09/2018

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο. Μπορεί τα πρωταθλήματα να σταμάτησαν πριν καλά καλά αρχίσουν, όμως η παρουσία στο κουπόνι των εθνικών ομάδων μας κάνει να παραμείνουμε στοιχηματικά συντονισμένοι για ακόμα ένα Σάββατο. Η Ελλάδα ταξιδεύει στο Ταλίν και από εκεί ξεκινάει η παρουσία μας στο νεοσύστατο Nations League.

Ο Σκίμπε όπου κάνει δηλώσεις αναφέρει πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αυτό το δείχνουν επίσης και οι κλήσεις του που εκτός των αναγκαστικών απουσιών (βλέπε Παπαδόπουλο και Ρέτσο) έχει καλέσει ότι καλύτερο μπορούσε. Δε θα πειραματιστεί, θέλει να δημιουργήσει πνεύμα νικητή στην ομάδα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Απόψε λοιπόν παίζουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Η Εσθονία δε μπορεί να μας φοβίσει, δεν έχει ούτε τη ποιότητα ούτε τη ποσότητα για να το κάνει και με τον Κλάβαν, τον καλύτερο παίκτη τους, πιθανότατα εκτός ενδεκάδας τότε γιγαντώνεται ακόμα περισσότερο η γνώμη μου για επιβεβαίωση του "τιμιότατου" διπλού που πληρώνει κάτι παραπάνω από δυάρι στη stoiximan.

Η Ελβετία κάνοντας ικανοποιητική πορεία στο Μουντιάλ ξεκινάει κι αυτή το ταξίδι της με στόχο το καλύτερο δυνατό. Ο Πέτκοβιτς έμεινε στο πάγκο, θα κάνει αλλαγές προσώπων όμως σταθερά και βάσει ρόστερ οι Ελβετοί παραμένουν δυνατοί με μπόλικες λύσεις όπως οι Σακίρι, Τσάκα, Σεφέροβιτς. Από την άλλη οι Ισλανδοί παρουσιάζονται αλλαγμένοι, με νέο προπονητή (τον ικανότατο Χάμρεν, πρώην προπονητή της εθνικής Σουηδίας) αλλά ταυτόχρονα και με κάποιες απουσίες θα παραταχθούν απόψε. Εύκολα ή δύσκολα αναμένω οι Ελβετοί να ξεκινήσουν με νίκη τη λίγκα. Άσσος που πληρώνει στη stoiximan 1,67.

Οι προτάσεις μου

Μονό

Εσθονία - Ελλάδα 2 (2,05/stoiximan)  15 units

Δυάδα με

Ελβετία - Ισλανδία 1 (1,67/stoiximan)  10 units

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend