Japanese Grand Prix (12/10): Με στόχο την 10άδα, πληρώνει ο Gasly

Από: Bet Planet Team

12/10/2019

Προγνωστικά formula 1, από τον Jim Kiromitis.


Μετά το τραγικό για την Ferrari, Russian Grand Prix στο οποίο υπήρξε ασυνεννοησία μεταξύ των δύο πιλότων και ίσως λίγο εγωισμός από τον Sebastian με αποτέλεσμα η Mercedes να της παίρνει από τα χέρια μια σίγουρη νίκη, το tour μεταφέρεται στην Ιαπωνία. Ωστόσο σύμφωνα με το μέχρι τώρα Whether forecast, ο καιρός της Κυριακή δεν μπορούμε να πούμε με τίποτα να εικάσουμε πώς θα είναι. Ωστόσο το γεγονός αυτό δίνει αξία σε ορισμένα σημεία τα οποία ξεχώρισαν παρά τις λίγες σε πλήθος επιλογές που προσφέρουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι στοιχηματικές.


Νικητής Προκριματικών: No bet, με τα βλέμματα στραμμένα στον Valtteri

Καιρού επιτρέποντος, τα προκριματικά θα διεξαχθούν αύριο στις 4:00πμ εξαιτίας του τυφώνα που πλήττει αυτή την στιγμή την Ιαπωνία. Σε περίπτωση που ο καιρός νωρίς τα ξημερώματα δεν επιτρέψει την ασφαλή διεξαγωγή των προκριματικών, οι οδηγοί θα εκκινήσουν βασιζόμενοι στα αποτελέσματα του FP2. Έτσι λοιπόν με βάση το γεγονός αυτό αλλά και τις εντυπωσιακές του επιδόσεις στα ελεύθερα δοκιμαστικά, φαβορί στα μάτια μου για την pole position φαίνεται να είναι ο Φινλανδός Botas σε απόδοση 3.50. Ωστόσο σε περίπτωση που ακυρωθούν τα προκριματικά, δεν υπάρχει κάποια εταιρεία που να μας δώσει ως νικητή αυτών, τον νικητή του FP2. Άρα προσωπικά απέχω, αλλά τονίζω πως ο Valtteri αποτελεί το φαβορί για την συγκεκριμένη στήλη.

Τερματισμός στους βαθμούς: Με Gasly και Alfa Romeo, ως το 7.00

Πολύ δυναμικό FP2 για τον Γάλλο Gasly, ο οποίος παρά το γεγονός ότι στερήθηκε του FP1 εξαιτίας του Naoki Yamamoto που πήρε την θέση του, έδειξε από νωρίς πως το σιρκουί της Suzuka του ταιριάζει απόλυτα. Άδικη βρίσκω την απόδοση του Pierre να τερματίσει εντός 10αδας με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του. Όλα αυτά συν το γεγονός ότι το Japanese Grand Prix αποτελεί κατά κάποιο τρόπο εντός έδρας παιχνίδι για την Honda η οποία τροφοδοτεί με κινητήρες την Toro Rosso, οδηγούν στο να επιλέξουμε στο 2.20 τον Pierre Gasly να τερματίσει στους βαθμούς. Είτε βρέξει είτε χιονίσει η τελευταία νίκη του Kimi με την McLaren το 2005, όπου ξεκινώντας 17ος κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα αφήνοντας πίσω του, Schumacher και Button δίνει στον μαέστρο Kimi τον πρώτο λόγο σε αυτήν την κούρσα. Για όποιον δεν έχει δει τον συγκεκριμένο αγώνα, θα πρότεινα σε κάθε περίπτωση να αφιερώσει λίγο χρόνο και να απολαύσει ένα πραγματικό Formula's Masterpiece. Στα δικά μας τώρα, ο Kimi ξέρει την Suzuka καλύτερα από κάθε άλλο οδηγό φέτος, γεγονός που του δίνει αδιαμφισβήτητα μεγάλο προβάδισμα. Στο 1.83 να τερματίσει στην 10αδα και χωρίς φανφάρες το επιλέγουμε δυνατά. Τέλος για την συγκεκριμένη στήλη θα επιλέξω και τον ομόσταυλο του Kimi, Antonio Giovinazzi ο οποίος στους τελευταίους αγώνες έχει δείξει τρομερά σημάδια βελτίωσης. Ξεκάθαρα πιο σταθερή οδήγηση, πολύ δυνατός στην άμυνα και αν μη τί άλλο ολόσωστα φρεναρίσματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα λέγαμε πως το να τερματίσει στην 10αδα αποτελεί ένα πολύ πιθανό σενάριο, κυρίως εξαιτίας της ιστορίας. Παρόλαυτα, στην Bet365 το γεγονός αυτό κοστολογείται στο 7.00! Εκεί πιστεύω πως αξίζει το ρίσκο. Τερματισμός στους βαθμούς και για τον Antonio λοιπόν.

Αριθμός καταταγμένων οδηγών: Εκμεταλλευόμενοι την βροχή στο 1,83

Ένα καθαρά τεχνικό θα έλεγα Bet. Γνωρίζουμε ότι σε βρεγμένο σιρκουί, λίγοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να τερματίσουν και όχι άδικα. Ωστόσο ακόμη και αν αύριο δεν βρέξει τελικά σύμφωνα με τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν σήμερα στην Suzuka πιστεύω πως το σιρκουί δεν θα είναι σε τέλεια κατάσταση όταν υποδεχτεί τις ομάδες της Formula1. Έτσι βρίσκω πολύ λογικό το 1.83 στο under16.5 για τον αριθμό των καταταγμένων οδηγών. Άλλωστε, σε σιρκουί όπως αυτά της Suzuka 4 πιλότοι είναι πολύ πιθανό να βγούν εκτός και χωρίς την συμβολή της βροχής...


Κλείνοντας να θυμίσω και το Early FunBet που τρέχει από την πέμπτη από το Twitter που θέλει τους George Russell και Robert Kubica να τερματίζουν στους βαθμούς σε απόδοση 50(!!) ο καθένας. Ένα Bet καθαρά βασισμένο στο ενδεχόμενο βροχής όπου με δεδομένο ότι παραδοσιακά οι Williams τερματίζουν χωρίς ευτράπελα τους αγώνες τους και τον χαμό που μπορεί να δημιουργηθεί στο μεσαίο grid έχει βάσιμες πιθανότητες επαλήθευσης. Παραμένει FunBet ωστόσο.

(οι επιλογές μου)

Κυριακή 13/10 8:10

Τερματισμός στους βαθμούς: Pierre Gasly (2.20)/10units
Τερματισμός στους βαθμούς: Kimi Raikonnen (1.83)/12units
Τερματισμός στους βαθμούς: Antonio Giovinazzi (7.00)/3units
Αριθμός καταταγμένων οδηγών: Under16.5 (1.83)/12units

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από την bet365. 

Funbet
Τερματισμός στους βαθμούς: George Russell (50.00)/1unit/Sman
Τερματισμός στους βαθμούς: Robert Kubica (50.00)/1unit/Sman

Good luck


Jim Kiromitis

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend