Italian Grand Prix (08/9): Ίδια συνταγή, πληρώνουν τα H2H!

Από: Bet Planet Team

08/09/2019

Τερματισμό για γέλια μας επιφύλασσε εχθές ο προκριματικός αγώνας καθώς, οι πιλότοι στο Q3 άργησαν να βγουν στην πίστα, δεν κατάφεραν να περάσουν έγκαιρα την γραμμή της αφετηρίας και έτσι έμειναν με τους αρχικούς τους χρόνους. Εξαίρεση στο συμβάν αυτό αποτέλεσαν οι Leclerc και Sainz, γεγονός που δεν άλλαξε το αποτέλεσμα. Poleman για 4η φορά ο Charles λοιπόν ο οποίος ισοφάρισε έτσι τους Bottas και Hamilton. Όπως και να έχει, το συμβάν αυτό μας χάρισε εχθές το 3/3 του παρολί και σε συνδυασμό με την 14η και 7η θέση των Norris και Sainz χτίστηκαν γερά θεμέλια και για το early bet μας. Σήμερα ωστόσο είναι διαφορετική μέρα οπότε με βάση τα χθεσινά έχουμε και λέμε...


Νικητής αγώνα: Δεν υπάρχει αξία στο 2.10

Αυτήν την εβδομάδα, θα σπάσω την παράδοση των αναλύσεων και προσωπικά θα προτιμήσω να απέχω από την επιλογή του νικητή αγώνα. Αρχικά το 2.10 της πράσινης στους Leclerc και Hamilton εξηγεί από μόνο του τον λόγο. Ελπίζω να κερδίσει ο Μονεγάσκος (και να βγει και το FunBet μας) ωστόσο το μόνο πλεονέκτημα που έχει ο νεαρός εις βάρος του Βρετανού πρωταθλητή είναι μερικά μέτρα στο starting grid. Από εκεί και έπειτα ο καθένας θα πρέπει να δείξει τι αξίζει και ποιος υπερέχει στην Monza. Νομίζω πως ο διπλασιασμός στην απόδοση δεν αντικατοπτρίζει τέτοιο ρίσκο. No Bet λοιπόν.

Τερματισμός στους Βαθμούς: Μεγάλο λάθος το 2.30

Υπό κανονικές συνθήκες, έχοντας ανοικτό το early μας πάνω στην McLaren, δεν θα πόνταρα σε κάποιο από τους δύο πιλότους μεμονωμένα. Ωστόσο πάρα το 1.90 που πουλάει η Bet365 την συγκεκριμένη αγορά, η SportingBet τολμά να την δώσει στο 2.30. Με δεδομένο την 14η θέση που θα εκκινήσει αύριο ο Lando, την θεωρώ υπερβολική. Ο Βρετανός όπως αναφέραμε και εχθές μας έχει δείξει ότι μπορεί εύκολα να τρυπώσει στο Top-10. Εκεί ποντάρουμε και χωρίς πολλές φανφάρες, συνεχίζουμε.

H2H: Δυάδα στο διπλασιασμό με Kimi και Daniel 

Kimi Raikonnen - Antonio Giovinazzi

Με βάση τα όσα είπαμε εχθές για την συγκεκριμένη δυάδα θα περιμέναμε την απόδοσή της σήμερα να είναι κάτω του 1.40 όπως και συνηθίζεται. Ωστόσο εξαιτίας του starting grid όπου ο Kimi θα εκκινήσει στην 10η ενώ ο Antonio στην 11η, οι book θεώρησαν ότι ο δεύτερος μπορεί να απειλήσει. Εγώ πάλι όχι. Θεωρώ πολύ άδικο το 1.72 που δίνουν στον Kimi και για αυτό θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή μου στις H2H δυάδες σήμερα. Άλλωστε να σημειώσω ότι ο Kimi δεν κατάφερε κάτι παραπάνω από την 10η θέση εχθές διότι, έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου του σε μια στροφή καταλήγοντας έτσι στα κερμπς. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά. Τον επιλέγουμε με μεγάλη σιγουριά.

Daniel Ricciardo - Nico Hulkenberg

Ακριβώς όπως τα είπαμε, έτσι και έγιναν. Αμφότεροι οι οδηγοί της Renault έδειξαν χαρακτήρα, έδειξαν επίπεδο και τερμάτισαν εντός 10αδας. Μεταξύ τους ωστόσο για άλλη μια φορά, νικητής ήταν ο Αυστραλός Daniel. Δεν βρίσκω τον λόγο σήμερα να αλλάξει κάτι. Ο Daniel εκκινώντας από την 5η θέση και έχοντας μπροστά του τα θηρία των Mercedes Και Ferrari δεν νομίζω πως θα επιχειρήσει κάποια προσπέραση. Αντίθετα ο Nico πίσω του έχει Carlos Sainz και Alexander Albon. Πιλότοι επιρρεπείς στην επικίνδυνες προσπεράσεις και για αυτό πιστεύω ότι θα πιέσουν εξ αρχής τον Nico οδηγώντας τον πιθανόν σε λάθη. Επιλέγω επομένως εκ νέου τον Daniel ως νικητή της μεταξύ τους αναμέτρησης και με αυτό θα κλείσω την δυάδα μας στα H2H.

Εξαιτίας του ότι το Weather forecast για την Monza είναι κάπως ανακριβές καθώς δίνει πιθανότητα βροχής στο 51%, πιστεύω πως είναι προτιμότερο να μην ανοιχτούμε περαιτέρω. Όπως είδαμε και στην αρχή του FP1, Formula 1 - Monza - Βροχή είναι ένας πολύ περίεργος συνδυασμός που είναι σχεδόν απίθανο να αναλυθεί. Θα παραμείνουμε έτσι στις Safe θα έλεγα επιλογές μας και σε περίπτωση που αργότερα σήμερα όντως αυξηθεί σημαντικά η πιθανότητα βροχής θα υπάρξει κάποιο Bet μέσω Twitter. Έως τότε, καλημέρα και καλή μας επιτυχία.


(Οι επιλογές μου)

Κυριακή 08/09 16:10

(μονά)

Τερματισμός στους Βαθμούς : Lando Norris (2.30) / SportingBet / 10 units
Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς : McLaren (early bet) (3.00) / Stoiximan / 10 units

(δυάδα)

Kimi Raikonnen - Antonio Giovinazzi : Kimi Raikonnen
Daniel Ricciardo - Nico Hulkenberg : Daniel Ricciardo

Συνολική απόδοση : 2.84 / Stoiximan /10 units


Jim Kiromitis

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend