Ισορροπία και Ισπανοί...

Από: Μάκης Σερεπίσος

13/06/2016

Κροατία, Πολωνία και Γερμανία μας δικαίωσαν χθες, επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και ξεκίνησαν δυναμικά την παρουσία τους στο Euro.

Πάμε στα σημερινά, με τις δύο από τις τρεις αναμετρήσεις να μοιάζουν εξαιρετικά αμφίρροπες και ισορροπημένες.

Για παράδειγμα, δεν μπορώ να δω έναν λόγο που το Ιρλανδία-Σουηδία θα ξεφύγει από την ισοπαλία.

Μιλάμε για δύο ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά σε ποιοτικό επίπεδο, δεν ενθουσιάζουν με την επιθετική τους λειτουργία, αλλά, αντίθετα, μπορούν να κρατήσουν τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή τους.

Και οι δύο έχουν τα ατού τους (Λονγκ, Κιν, ΜακΓκίντι από την μία πλευρά, Ζλάταν, Μπεργκ από την άλλη), οπότε λογικά θα δούμε ένα παιχνίδι αλληλοεξόντωσης και προσοχής. Πρεμιέρα είναι άλλωστε, το σημαντικό είναι να αποφευχθεί η ήττα.

Ο πρώτος λόγος στην ισοπαλία λοιπόν, που βρίσκεται σε απόδοση 3.05 στο Stoiximan.gr.

Παρόμοιο παιχνίδι, αλλά με διαφορετικές συνθήκες και ποιότητα, αναμένεται να γίνει και στο Βέλγιο-Ιταλία.

Δύο πραγματικά δυνατές ομάδες, που ωστόσο αντιμετωπίζονται διαφορετικά τόσο από τους αναλυτές, όσο και από τους δημοσιογράφους.

Τι εννοώ; Το Βέλγιο παρουσιάζεται ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, ενώ οι Ιταλοί δεν υπολογίζονται και τόσο.

Η προσωπική μου άποψη είναι πως το Βέλγιο είναι καλύτερη ομάδα. Αυτό το Βέλγιο, αυτή η φουρνιά.

Αλλά οι Ιταλοί, είναι πάντα οι Ιταλοί. Δεν μπορείς να τους αποκλείσεις, ούτε φυσικά πως είναι χαμένοι από χέρι.

Κάθε άλλο. Με όπλο την εξαιρετική τους άμυνα (Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι δεν έχει καμία άλλη ομάδα), το σύνολο του Αντόνιο Κόντε θα βάλει δύσκολα στους ταλαντούχους επιθετικούς του Βελγίου.

Δύσκολα θα ξεφύγει το παιχνίδι, και ακόμα πιο δύσκολα θα μπορέσουν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το No Goal στο 1.70 είναι δεκτό, ενώ καλύτερη επιλογή είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο, που πληρώνει σε απόδοση 1.90.

Τέλος, στο Ισπανία-Τσεχία, έχουμε ξεκάθαρο φαβορί. Οι Φούριας Ρόχας μπορούν να ξεκινήσουν ιδανικά την διοργάνωση και να υπερασπιστούν για ακόμα μία φορά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στα προκριματικά και τα τελευταία φιλικά οι Ισπανοί δεν ήταν καλοί, όμως οι Τσέχοι στερούνται ποιοτικών λύσεων και δύσκολα θα μπορέσουν να βάλουν δύσκολα στο σύνολο του Ντελ Μπόσκε.

Ο άσος βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, όμως ο συνδυασμός 1 και Over 1.5 των Ισπανών βρίσκεται στο ικανοποιητικό 1.75, και θα το στηρίξουμε.

Σίγουρα, δεν είναι η Ισπανία που βλέπαμε παλαιότερα, όμως οι Μοράτα και Νολίτο είναι ικανότατοι επιθετικοί και, αν εκμεταλλευτούν τις πάσες που δεδομένα δεχτούν από τα τρομερά χαφ τους, θα σκοράρουν πάνω από ένα γκολ.

Αυτά για σήμερα. Καλή επιτυχία!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

16:00 ΙΣΠΑΝΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ: 1&ΟVER 1.5 (1.75)

19:00 ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ: Χ (3.05)

22:00 ΒΕΛΓΙΟ-ΙΤΑΛΙΑ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1.90)

22:00 ΒΕΛΓΙΟ-ΙΤΑΛΙΑ: NO GOAL (1.70)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend