Ήρθε το Bet-Planet Premium..

Από: Bet Planet Team

09/10/2018

Καλησπέρα σας,

Όπως είναι ήδη γνωστό σε αρκετούς που μας ακολουθούν στα social media, από φέτος στο site μας θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Μία από αυτές  τις αλλαγές σας παρουσιάζουμε σήμερα και είναι η δημιουργία ενός ξεχωριστού κομματιού μέσα στο site, που το ονομάσαμε.. Bet-Planet Premium!


Τι είναι ακριβώς το  Bet-Planet Premium;  Πολύ απλά μία ομάδα από tipsters, οι οποίοι είναι επιλεγμένοι με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια, με στόχο την δημιουργία μιας εξαιρετικά δυνατής ομάδας που θα επιφέρει σημαντικά κέρδη σε όλους μας. Άνθρωποι που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται και έχουν την ικανότητα να διαχειρίζονται σωστά την δυναμική των πονταρισμάτων τους ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για λίγες ημέρες όλες οι επιλογές των Premium Tipsters θα είναι ελεύθερες. Κάθε νέο pregame pick θα ανεβαίνει στον πίνακα και θα ενημερώνεστε παράλληλα για αυτό από τον εκάστοτε tipster μέσω του λογαριασμού του στο Twitter αλλά και από το Twitter του bet-planet.gr. Στα live picks που προφανώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο τα σημεία θα ανεβαίνουν πρώτα στο Twitter του tipster και στη συνέχεια θα περνιούνται κανονικά στον πίνακα.


Το επόμενο βήμα είναι η ενεργοποίηση των μελών, όπου με την εγγραφή σας στο site, χωρίς κανένα κόστος, θα μπορείτε να ακολουθείτε όποιον tipster εσείς επιθυμείτε, και να λαμβάνετε τα picks μόνο των συγκεκριμένων μέσω email.

Παράλληλα με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε το link ενός  Telegram Channel. Μέσα από το κανάλι αυτό θα λαμβάνεται άμεσα όλα τα free picks των Premium Tipsters, ενώ μέχρι να ενεργοποιηθούν οι συνδρομές από αυτό θα διαβάζετε άμεσα και όλα τα Live Picks! Μέχρι τότε, για να είστε έτοιμοι, όποιος δεν έχει την εφαρμογή του Telegram μπορεί να την κατεβάσει εδώ.


Σαν μέλη τέλος, σε λίγες ημέρες, θα έχετε τον δικό σας προσωπικό χώρο ώστε να μπορείτε να καταγράφετε σε ιστορικό όλα τα στοιχήματά σας και μέσω των στατιστικών που αυτόματα θα σας ετοιμάζουμε, να βλέπετε ανά πάσα στιγμή την πρόοδό της κάβας σας. Λίγο υπομονή, θα επανέλθουμε σε αυτό το κομμάτι σύντομα..


Το τελευταίο βήμα, είναι η ενεργοποίηση των συνδρομητικών picks. Από αυτό το στάδιο και μετά αρκετά picks θα είναι πλέον κλειδωμένα και θα έχουν πρόσβαση σε αυτά μόνο όσοι έχουν αγοράσει συνδρομή. Και για αυτό το κομμάτι, όπως και φυσικά και για τις τιμές των συνδρομών, θα ενημερωθείτε σύντομα..

Επειδή όμως είναι αρκετοί αυτοί που ήδη δικαιολογημένα μας ρωτάνε για τις τιμές των συνδρομών, αυτές θα είναι απολύτως λογικές και μέσα στα πλαίσια της αγοράς. Σκοπός είναι απλά αυτή η μικρή επένδυση που θα κάνει όποιος το αποφασίσει, να αποφέρει το μέγιστο δυνατό κέρδος.


Ευχαριστούμε τους Zavoliaris, Θάνο Καλόγηρο, KaragkounisKara, Robbery, Baggio10 και Caniggia που εμπιστεύτηκαν το site μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα και πιστεύουμε θα τους το ανταποδώσουμε με μία εξαιρετική συνεργασία!

Τα ξαναλέμε σύντομα..

Bet-Planet Team

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend