Η ποιότητα των φιλοξενούμενων και η αντίσταση της Κύμης

Από: Δημήτρης Οικονόμου

17/11/2018

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο φίλοι του bet-planet.gr. Οι ποδοσφαιρικοί ρυθμοί έχουν κωπάσει αρκετά, μιας και το Nations League βρίσκεται στο επίκεντρο αυτές τις ημέρες με τις περισσότερες αναμετρήσεις μάλιστα να είναι αδιάφορες. Θα στραφώ στοιχηματικά σήμερα στη "σπυριάρα" δίνοντας σημεία με αιτιολογία.
Στη γειτονική Τουρκία η έκπληξη των τελευταίων αγωνιστικών Σακάρια υποδέχεται τη σταθερή Τόφας. Οι δύο μονομάχοι είχαν υποχρεώσεις μεσοβδομάδα και νικηφόρες μάλιστα. Η Τόφας χάνοντας τους Χένρι και Κρόκερ το καλόκαιρι πίστευε κανείς πως θα χάσει την ομοιογένεια και την δυναμική της, παρ'όλα αυτά όχι απλά συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό αλλά και βαθμολογικά αποδεικνύεται πως είναι η μοναδική απειλή για την Φενέρ, την οποία μάλιστα υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα. Επιλογή μου είναι το διπλό, που στη stoiximan πληρώνει 1,65, αναμένοντας από την Τόφας να δείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα.
Στην Ιταλία η Τρέντο επέστρεψε στα καλά της παιχνίδια και κόντρα σε Μπρέσια και Βιλερμπάν πέτυχε εξαιρετικής σημασίας νίκες κυρίως που αφορούν το ψυχολογικό κομμάτι. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα του Μπουσκάγλια και αναμφισβήτητα σε περίπτωση που το παιχνίδι γινόταν ένα μήνα πριν οι αποδόσεις θα ήταν εντελώς διαφορετικές. Από την άλλη η Τριέστε παρουσιάζεται εξαιρετικά αδύναμη εκτός έδρας και ουσιαστικά περιμένει από το "σπίτι" της να πάρει τη σωτηρία. Εδώ θα στηρίξω την Τρέντο στο χάντικαπ +4,5 που στη stoiximan πληρώνει 1,80, πιστεύοντας στη δυναμική της Τρέντο.
Τέλος, στα χωράφια μας η Κύμη υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα από τα πιο ενδιαφέρον ματσαρίσματα της ημέρας. Έπειτα από τη πρόκριση στο κύπελλο η ομάδα του Καστρίτη, τον οποίω εκτιμώ προπονητικά όσο λίγους, ηττήθηκε εύκολα στο "Παλατάκι" από τον ΠΑΟΚ. Βρίσκονται σε δύσκολο πρόγραμμα οι γηπεδούχοι, έχοντας κερδίσει μόνο το Περιστέρι έπειτα από τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Υπάρχουν ποιοτικοί ξένοι όπως οι Ουάσινγκτον και Χόρτον, φτάνει να πιάσουν ρυθμό. Από την άλλη ΑΕΚ ναι μεν κερδίζει αλλά δε πείθει με την απόδοση της. Αυτό αιτιολογείται από τις αρκετές και συνεχείς απουσίες που δε δίνουν ρυθμό στην Ένωση, με τους Μέις, Ξανθόπουλο και Καββαδά να απουσιάζουν ξανά. Επιλογή μου το χάντικαπ +7,5 της Κύμης που πηρώνει 1,75 στη stoiximan.
Οι προτάσεις μου
Σακάρια - Τόφας 2 (1,65/stoiximan)
Τριέστε - Τρέντο 2 (+4,5/1,80/stoiximan)
Κύμη - ΑΕΚ 1 (+7,5/1,75/stoiximan)
***Η πρόταση μου είναι η τριάδα να "σπάσει" σε 3 δυάδες από 10 units
© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend