Η ώρα της Κάλπης έφτασε!

Από: Bet Planet Team

22/05/2019

  • Τι ποσοστό θα συγκεντρώσουν τα πολιτικά κόμματα στις ευρωεκλογές;
  • Ποιος θα είναι ο νέος δήμαρχος της Αθήνας;
  • Θα αλλάξει ένοικο η έδρα της Περιφέρειας Αττικής;
  • Ποιος ή ποια θα είναι ο νέος δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη;
  • Ειδικά στοιχήματα* για τις εκλογές

Το 2019 είναι ένα «καυτό» πολιτικά έτος γεμάτο εκλογικές αναμετρήσεις! Οι κάλπες βγαίνουν από τις αποθήκες για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια και οι πολίτες καλούνται να αναδείξουν τόσο τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου όσο και τους νέους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, δημάρχους και περιφερειάρχες. Η winmasters έχει ήδη βγάλει τα exit poll της με ανταγωνιστικές* αποδόσεις για φαβορί και αουτσάιντερ!

Οι Ευρωεκλογές θα πραγματοποιηθούν στα 28 κράτη μέλη για να αναδείξουν τα 751 συνολικά μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την Ελλάδα να εκλέγει 21 Ευρωβουλευτές. Το πολιτικό ενδιαφέρον δεδομένο καθώς οι Ευρωεκλογές αποτελούν μια σφυγμομέτρηση ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, ενώ παράλληλα έχουν και στοιχηματικό χρώμα. Θα καταφέρει η ΝΔ να σπάσει το φράγμα του 32%; Ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει την όποια διαφορά του περνώντας το 25%; Λαμβάνοντας υπόψη τη «χαλαρότητα της ψήφου» θα καταφέρει η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου να συγκεντρώσει εκλόγιμα ποσοστά μετά την ουσιαστική διάλυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

Στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το ενδιαφέρον βεβαίως εντοπίζεται κυρίως στους μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας, και σε κάποιες περιπτώσεις η αγωνία είναι πιθανό να χτυπήσει κόκκινο το βράδυ της εκλογικής αναμέτρησης.

Θα εκλεγεί στον Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης δικαιώνοντας τον άτυπο τίτλο του φαβορί ή κάποιος από τους αντιπάλους του θα καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα της αναμέτρησης; Η Περιφέρεια Αττικής θα αλλάξει χέρια όπως δείχνουν τα προγνωστικά ή θα διατηρήσει τη θέση της η σημερινή περιφερειάρχης Ρένα Δούρου; Η Θεσσαλονίκη θα έχει σίγουρα μετά τις 2 Ιουνίου θα έχει νέο δήμαρχο, αλλά πόσο πιθανό είναι να δούμε μεγάλο ντέρμπι στην κάλπη της συμπρωτεύουσας; Τέλος, θα παραμείνει ο Γιάννης Μώραλης ένοικος δημαρχιακού μεγάρου Πειραιά, ίσως κι από την πρώτη Κυριακή;

Οι πρώτες απαντήσεις θα δοθούν το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου και, εφόσον χρειαστεί, το βράδυ της επόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου και τα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters.grθα βρουν ανταγωνιστικές αποδόσεις * για τις επιδόσεις των κομμάτων στις ευρωεκλογές αλλά και για φαβορί και αουτσάιντερ στους σημαντικότερους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας όπως:

  • Επόμενος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
  • Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
  • Επόμενος Δήμαρχος Λάρισας
  • Επόμενος Δήμαρχος Πατρών
  • Ευρωεκλογές-Ποσοστά Κομμάτων Κιν.Αλ.

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend