Η Λυών του Ρούντι και οι απουσίες των Γερμανών

Από: Νάσος Γρυπαίος

27/11/2019

Καλημέρα σε όλους! Mε πολύ θετικό τρόπο έκλεισε η χθεσινή ημέρα καθώς η στήλη μας έκανε εκ νέου το απόλυτο και τολμώ να πω σε μια κάπως δύσκολη βραδιά. Ειδικά σε Μπέργκαμο και Μάντσεστερ θα περίμεναν κάποιοι περισσότερα.

Στα σημερινά, θεωρώ πως οι μπουκ έχουν μετρήσει και διαβάσει πολύ καλά τα σετ. Οι αποδόσεις κυρίως στα γκολ είναι σίγουρα «φαγωμένες» σε πολλές αναμετρήσεις. Εστίασα στο Λειψία - Μπενφίκα, διότι γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες και των δύο ομάδων. Αρχικά να αναφέρω πως η Μπενφίκα μας πλήρωσε και στο Λυών όπου επιθετικά τουλάχιστον είχε αξιομνημόνευτη παρουσία και θα μπορούσε να σκοράρει ακόμα ένα τέρμα. Η Λειψία είναι το γνωστό «τρένο» που πηγαίνει με σπασμένα φρένα εδώ και καιρό σε ολες τις διοργανώσεις, ωστόσο απόψε θα έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και κυρίως στην άμυνα, κάτι που αναμένεται να της κοστίσει. Ορμπαν, Κονατέ, Ουπαμεκανό. Όλοι τους στόπερ που απουσιάζουν αύριο ενώ θα λείψει και ο μπακ Χάλστενμπεργκ αλλά και ο χαφ Καμπλ. Η επιθετικότητα της Μπενφίκα αλλά και η ανάγκη της για βαθμούς με οδηγούν στο G/G & over 2.5 σε απόδοση διπλασιαμού.

Στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ υποδέχεται τη Λυών. Η ήττα με 2-0 απο την Λειψία εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, της έκανε ανυπολόγιστη ζημιά με αποτέλεσμα να τα παίζει τώρα όλα για όλα. Είναι στο -3 απο τους Γάλλους και η αποψινή μάχη έχει μόνο ένα σκοπό: Μόνο νίκη! Αυτό που κυρίως όμως δημιούργησε έντονο προβληματισμό ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Έβγαλε τεράστια προβλήματα ανασταλτικά, ενώ δημιουργικά έμοιαζε ανύμπορη να φτιάξει φάσεις. Η Λυών απο την άλλη μεριά, πηγαίνει για δύο αποτελέσματα. Ξέρει πως αν κερδίσει τελειώνει τη δουλειά. Ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα χρειαστεί ένα βαθμό τελευταία αγωνιστική. Είναι πολύ επικίνδυνη και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Ρούντι Γκαρσιά παίζει ακόμα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Πάντως αύριο αναμένεται να αλλάξει σχήμα και να κρατήσει σε πιο χαμηλό τέμπο το ματς, κάτι που στα μάτια μου την καθιστά πιο επικίνδυνη λόγω της τεράστιας ικανότητας της στην κόντρα. 2 DNB εδώ στο 2.20.

Οι επιλογές μου: 

Λειψία - Μπενφίκα: GG & over 2.5 (2.00) - 12 units

Ζενίτ - Λυών: 2DNB (2.20) - 7 units

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend