Γκολ και πρόκριση...

Από: Μάκης Σερεπίσος

19/06/2016

Για ακόμα μία φορά κοντά στο απόλυτο χθες, όμως, οι Πορτογάλοι μας τα χάλασαν. Φταίμε και εμείς, που ασχολούμαστε με τον Κριστιάνο και την παρέα του, βέβαια.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλή ομάδα. Ίσα-ίσα. Απλά δεν έχει βρει τα πατήματά της ακόμα και ο Ρονάλντο απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ηγέτης του συνόλου του Φερνάντο Σάντος.

Δεν πειράζει όμως. Ανεβαίνουμε συνεχώς, κάτι που μόνο θετικό μπορεί να είναι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πάμε στα σημερινά, χωρίς να μακρηγορούμε. Ρουμανία-Αλβανία και Γαλλία-Ελβετία αγωνίζονται σήμερα στις 22:00, και στα μάτια μου, τα δύο ματς είναι αρκετά ξεκάθαρα σε στοιχηματικό επίπεδο.

Για παράδειγμα, στη «μάχη» των Βαλκανίων, είναι προφανές πως και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το γκολ. Παίζεται η πρόκριση στην επόμενη φάση, Ρουμάνοι και Αλβανοί θέλουν μόνο νίκη ώστε να έχουν ελπίδες για την παρουσία τους στην επόμενη φάση.

Ειδικά η ομάδα του Άνχελ Ιορτανέσκου, που με πιθανό τρίποντο θα φτάσει τους 4 βαθμούς και θα βρεθεί πολύ κοντά στην φάση των «16». Δεν βλέπω λοιπόν γιατί να μη σκοράρουν και οι δύο, παρά το γεγονός πως έχουν εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Η λογική και το κίνητρο, επιτάσσουν επίθεση και γκολ, οπότε αυτό θα στηρίξω.

Στο άλλο ματς της μέρας, Γαλλία και Ελβετία δεν έχουν λόγο να πιεστού. Οι «μπλε» νίκησαν στα πρώτα δύο παιχνίδια τους και με έξι βαθμούς βρίσκονται ήδη στην πρώτη φάση, ενώ και οι Ελβετοί με 4 πόντους χρειάζονται ένα βαθμό για να οριστικοποιήσουν την παρουσία τους στην φάση των «16».

Οπότε; Πρώτη μας επιλογή θα είναι η ισοπαλία, ενώ, οι δύο ομάδες δεν θα έχουν πρόβλημα να αγωνιστούν ελεύθερα. Κάτι που σημαίνει και γκολ. Ο συνδυασμός της ισοπαλίας με G/G μου αρέσει πολύ, ενώ και ξεχωριστά βρίσκονται σε πολύ καλές αποδόσεις.

Οι Γάλλοι θα σκοράρουν σίγουρα, καθώς είναι τρομερά ποιοτικοί επιθετικά, και το θέμα είναι αν θα μπορέσουν οι Ελβετοί να απειλήσουν με αξιώσεις τον Γιορίς. Πιστέυω πως θα βρουν χώρους και θα έχουν τις ευκαιρίες τους.

Αυτά τα ολίγα (λόγω πίεσης χρόνου) για σήμερα. Καλά μπάνια και -μακάρι- καλά ταμεία!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

22:00 ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ: G/G (2.00)

22:00 ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ: Χ & G/G (5.00)

22:00 ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ: Χ (2.95)

22:00 ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ: G/G (2.25)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend