German Grand Prix (28/7): Αξία σε Γκάσλι, διπλασιασμός στη βροχή

Από: Bet Planet Team

28/07/2019

Προγνωστικά Formula 1, από τον Jim Kiromitis, στο γερμανικό Grand Prix.


Μόνο ως απαράδεκτη θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την χθεσινή Ferrari, η οποία σε ένα σιρκουί, ιδανικά φτιαγμένο για τα μονοθέσια της κατάφερε να βγάλει εκτός αγώνα τον Vettel από το Q1 και τον Leclerc από το Q3. Δεν ταιριάζουν τέτοιου είδους λάθη σε μια ομάδα τέτοιας κλάσης. Ωστόσο σήμερα, είναι μια διαφορετική μέρα στο Hockenheim αφού η πιθανότητα βροχής είναι μεγάλη, γεγονός που θα ταράξει τις στοιχηματικές μας επιλογές. Πάμε να δούμε…

Να τερματίσει στο top-3: Δεν έχει την εμπειρία ακόμη ο Μονεγάσκος

Εχθές ο νεαρός Leclerc, πραγματοποίησε δυο πολλά υποσχόμενους γύρους στο Q1 και Q2, όμως μια μηχανική βλάβη του στέρησε το Q3.Έτσι λοιπόν ξεκινώντας από την 10η θέση σήμερα, θα προσπαθήσει να ανέβει για ακόμη μια φορά στο βάθρο. Αρχικά ας θεωρήσουμε ότι σήμερα δεν θα βρέξει. Ο Μονεγάσκος προκειμένου να ανέβει στο βάθρο θα πρέπει να εκτοπίσει παίχτες, διψασμένος για βαθμούς (βλέπε Sainz, Raikonnen, Gasly), κάτι που σε καμία περίπτωση δεν καθιστά αυτό του το έργο, απλό. Επιπρόσθετα, πιστεύω πως τα μηχανικά προβλήματα θα συνεχίσουν τα υπάρχουν και αύριο καθώs ο χρόνος για την επιδιόρθωσή τους δεν είναι αρκετός. Έστω τώρα ότι θα βρέξει. Η βροχή απαιτεί μαεστρία και η μαεστρία αποκτάται με την εμπειρία. Ο Charles δεν είναι έμπειρος πιλότος. Προσωπικά πιστεύω ότι σε ένα βρεγμένο σιρκουί ο Leclerc δεν θα καταφέρει να κερδίσει πιλότους σαν τον Kimi ή τον Carlos Sainz. Σε κάθε περίπτωση επομένως, βλέπω τον Μονεγάσκο σε θέση εκτός βάθρου. Πρώτο bet για σήμερα στο 1.80.

Η2Η: Θα τα δώσει όλα ο Gasly, αν θέλει να παραμείνει στην F1

Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, η θέση του Pierre Gasly στην RedBull κινδυνεύει απίστευτα πολύ, αφού η αποδόσεις του Γάλλου συγκριτικά με αυτές του ομόσταυλού του Verstappen είναι κάπως αποθαρρυντικές. Ωστόσο τόσο στο Silverstone, όπου κατατάχθηκε 4ος πάνω απο τον Max, όσο και εχθές, ο Γάλλος έδειξε μεγάλη πρόοδο τονίζοντας πως θέλει και μπορεί να διεκδικήσει την θέση του στην RedBull. Σήμερα λοιπόν, ξεκινώντας από την 4η θέση, θα πιέσει τον Valterri Botas, κυνηγώντας για πρώτη φορά μια θέση στο podium. Μεγάλο κίνητρο, ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία. Από την άλλη, πάνω που εχθές λέγαμε πως επιτέλους ο Seb, ξεπέρασε τον τραγικό Καναδά, η χθεσινή μέρα ήρθε να τον αποτελειώσει. Παρά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στα ελεύθερα δοκιμαστικά, μόλις μπήκε στο σιρκουί για τον Q1 η μηχανή του κατέρρευσε αναγκάζοντάς τον να ξεκινήσει σήμερα από την 20η και τελευταία θέση. Είτε βρέξει είτε χιονίσει, θεωρώ υπερβολικά δύσκολο μετά το χθεσινό συμβάν, ο Vettel να έχει τόσο καλή ψυχολογία και ενέργεια ώστε να φτάσει τις κυρίαρχες θέσεις ξεπερνώντας τον Pierre Gasly. Έτσι λοιπόν, στην H2H αναμέτρηση των 2 πιλότων, ως νικητή επιλέγω τον Γάλλο Gasly σε τιμή-αξία (2.10) στην SportingBet.

Κατεταγμένα μονοθέσια: Στον τριπλασιασμό το under, με βοηθό την βροχή 

Το German Grand Prix, είναι ένας αγώνας με πολλές προσπεράσεις, κυρίως στις μεγάλου μήκους ευθείες αλλά και στις αργές στροφές στο 3ο sector. Πολλές προσπεράσεις σημαίνει μεγαλύτερη πιθανότητα ατυχήματος μεταξύ των πιλότων. Επιπλέον να μην ξεχνάμε πως οι εκκινήσεις στον Hockenheimring, έχουν πάντοτε
ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πόσο ακόμα σήμερα που θα δούμε Leclerc,Vettel και Norris να ξεκινούν από την 10η και κάτω θέση. Ωστόσο το συγκεκριμένο bet δεν βασίζεται τόσο στις προσπεράσεις αλλά στην πιθανότητα βροχής. Από την ιστορία ξέρουμε πώς όταν σε πίστες σαν αυτή της Γερμανίας που έχει ευθείες όπου τα μονοθέσια ξεπερνούν τα 300χλμ/ώρα και μετά στροφές με μέγιστη ταχύτητα τα 90χλμ/ώρα, εάν βρεχτούν τα πράγματα γίνονται υπερβολικά δύσκολα. Αυτό συνήθως συνεπάγεται με το να τερματίζουν ολοένα και λιγότερα μονοθέσια. Σε αυτό ακριβώς ποντάρουμε και πιστεύω πως το line των 15,5 (κάτω από 16 στην SportingBet) στο 3.05 έχει αξία.

Αυτά έχει το πρόγραμμα για σήμερα, εχθές η μέρα πήγε πολύ άσχημα, ωστόσο είναι μια καλή αφορμή να τονίσω πως στην Formula 1 τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Μία μικρή αναποδιά μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Εμείς συνεχίζουμε δυνατά και πάμε για το καλύτερο. Καλή επιτυχία σε όλους.

(oι επιλογές μου)

16:10 Να μην τερματίσει στο top-3 : Charles Leclerc (1.80) / 10 units

16:10 H2H Pierre Gasly - Sebastian Vettel : Pierre Gasly (2.10) / 10 units

16:10 Καταταγμένα μονοθέσια : Κάτω απο 16 (3.05) / 5 units

 

Jim Kiromitis

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend