Ευκαιρία για Νανσί...

Από: Bisk

21/12/2011

Αν και δεν ήμουν διατεθειμένος να ασχοληθώ με την τελευταία αγωνιστική της Euroleague μια είδηση της τελευταίας στιγμής άλλαξε τα πλάνα μου.

Μόλις πριν λίγο διάβασα πως ο Βασίλης Σπανούλης έπαθε διάστρεμμα και θα υποβληθεί σε μαγνητική ακτινογραφία για να διαπιστωθεί η έκταση της ζημιάς κατί που φυσικά θα τον αναγκάσει να μην ταξιδέψει στην Γαλλία εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Νανσί.

Ο Ολυμπιακός έχοντας ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η τελευταία αγωνιστική του ομίλου του απλά θα κρίνει την τελική κατάταξη. Φυσικά χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός χάνει ένα τεράστιο μέρος της δύναμής του και μετατρέπεται σε ομάδα δίχως πολλές επιθετικές λύσεις. Από την άλλη, η Νανσί την οποία έχω παρακολουθήσει στα δύο τελευταία της παιχνίδια στην Euroleague με Φενερμπαχτσέ Όυλκερ και Κάχα Λαμποράλ είναι μια ομάδα πολύ μέτρια χωρίς ποιότητα και επηρεασμένη πολύ από την φυγή του Μπατούμ. Στην έδρα της παρ'όλα αυτά σίγουρα είναι αξιόμαχη και θα θελήσει να κλείσει την χρονιά της στα ευρωπαικά γήπεδα αποζημιώνοντας τους φιλάθλους της με μία νίκη.

Σίγουρα ακόμη και χωρίς τον Σπανούλη η ομάδα του Πειραιά έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη όμως τα handicap των 10,5 πόντων υπέρ της Νανσί που δίνονται στις στοιχηματικές εταιρίες και αυτό των 8,5 πόντων που δίνεται στον ΟΠΑΠ αναμφισβήτητα έχουν μεγάλη στοιχηματική αξία. Όπως αξία έχει και το under 151.5 στους πόντους μιας και θεωρώ πως με μεγάλη δυσκολία θα σημειωθούν περισσότεροι από 140 πόντους.  Για τους πιο τολμηρούς η νίκη της Νανσί πληρώνει γύρω στο 4,5 - 4,75.

Το handicap υπέρ των γηπεδούχων θα μειωθεί όταν ανακοινωθεί και επίσημα ο τραυματισμός του Σπανούλη γι'αυτό όσοι πιστοί ας τρέξουν...

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend