Έχει κίνητρο η Τσεχία!

Από: Θάνος Καλόγηρος

21/06/2016

Αναμετρήσεων συνέχεια στο EURO 2016 και ο Θάνος Καλόγηρος μέσα από το καθημερινό του blog, αναλύει τις επιλογές του.


Θετικο πως η αναμέτρηση Ρωσία - Ουαλία «κόλλησε» στπ σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ και επιβεβαιώθηκε το βασικό ποντάρισμα στην ανάλυση του παιγνιδιού. Σωστό διάβασμα στην αναμέτρηση Σλοβακία - Αγγλία, αλλά το ποντάρισμα στο OVER 1.5 κάρτες, δεν επιβεβαιώθηκε στις λεπτομέρεις.

Σήμερα τέσσερις αναμετρήσεις που και πάλι διακρίνεται ο κίνδυνος του συμβιβασμού. Δυο ματς στις 19:00 και δυο στις 22:00. Πιστεύω θα δούμε καλά πράγματα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.


Ξεκινώντας με την αναμέτρηση Βόρεια Ιρλανδία - Γερμανία, στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, θεωρώ πως υπάρχει ενδιαφέρον μόνο και μόνο στα γκολ, καθώς η απόδοση στη νίκη των «πάντσερ» είναι χαμηλά. Αμυντικά οι Βρετανοί είναι συνεπείς, όμως στερούνται ποιότητας σε πολλούς χώρους, όπως για παράδειγμα στα άκρα. Γενικότερα, θαρρώ πως η Γερμανία έχει την ποιότητα και σήμερα θα έχει και την όρεξη, έτσι ώστε να μπορέσει να «ξεμπουκώσει». Ο τεχνικός Λεβ, θα παρατάξει την ομάδα του με όλα τα «όπλα» να είναι στη βασική ενδεκάδα.

Η απόδοση του OVER 2.5 στο 2.02 είναι ελκυστική.


Ουκρανία - Πολωνία επίσης στις 19:00, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και την παρέα του να θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση. Η Ουκρανία παρουσίασε κακό πρόσωπο στα δυο πρώτα παιγνίδια του ομίλου και για αυτό ευθύνεται η μέτρια απόδοση του Κονοπλιάνκα και του Ιαρμολένκο, δηλαδή των δυο αστεριών που διαθέτει η ομάδα.

Ο τεχνικός Ναβάλκα θα παρατάξει την ομάδα του εκ νέου με το γνωστό 4-2-3-1, κάτι που σημαίνει πως θα δώσει βαρύτητα στα άκρα, όπου η Ουκρανία έβγαλε προβλήματα στα προηγούμενα. Είτε η νίκη της Πολωνίας προσφερόταν στο 1.85, είτε στο 1.95 -και ακόμα καλύτερα- στο 2.04 που είναι τώρα στην αγορά, προσωπικά θα τη στήριζα.

Στο 2.04 η νίκη των Πολωνών.


Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροατία και την Ισπανία, δεν θα ασχοληθώ. Ο λόγος είναι πως είναι πιθανό να συμβιβαστούν οι δυο ομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα πάρουν και οι δυο την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Αν έπρεπε πάση θυσία να ποντάρω κάτι, θα επέλεγα το ακριβές σκορ 0-0.


Κλείνοντας, Τσέχοι και Τούρκοι παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί» στη διοργάνωση. Σε περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο, κανένας από τους δυο δεν θα έχει συνέχεια.

Εκτιμώ πως η Τσεχία είναι πιο έτοιμη, πιο έμπειρη και πιο καλοστημένη ομάδα μέσα στο γήπεδο, γεγονός που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η νίκη της Τσεχίας στο 2.35 είναι αποδεκτή.


*Λίγες αράδες σήμερα, κύριοι, καθώς το ενδεχόμενο να συμβιβαστούν κάποιες ομάδες με κρατά μακρυά από τακτικές αναλύσεις και θεωρίες.
*Πόνταρα ήδη σε αυτά που έδωσα και περιμένω να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε.
*Ένα σκορ 2-1 στο Τσεχία - Τουρκία δεν θα με χάλαγε...

Εν κατακλείδι...

ΜΟΝΟ

Τσεχία - Τουρκία (1) 2.35

ΔΥΑΔΑ

Ουκρανία - Πολωνία (2) 2.04

Βόρεια Ιρλανδία - Γερμανία (OVER 2.5) 2.02

FUN BET

Τσεχία - Τουρκία (Α.Σ 2-1) 9.50

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend