Η ενασχόληση με τα γκολ

Από: Αντώνης Σουκαράς

19/06/2016

Καλησπέρα στην παρέα του bet-planet.gr. Στο σάιτ, τούτη την ώρα, μπορείτε να βρείτε τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις. Αποψη έχω και για τα δύο, ωστόσο θα προσπαθήσω να καταλήξω σε κάποια πιο ειδικά στοιχημάτα.

Στο Ελβετία-Γαλλία, όπου με ισοπαλία περνάνε αμφότερες χεράκι-χεράκι στην επόμενη φάση, νομίζω πως σε αποδόσεις τριπλασιασμού, δεν υπάρχει λόγος να μην επιλέξει κάποιος το «Χ». Εξάλλου, η Γαλλία έχει δείξει έως τώρα, ότι δεν φτάνει με μεγάλη ευκολία στο γκολ, με τα λεγόμενα late goals να να έχουν εμφανιστεί κατά κράτος έως τώρα.

Στο Ρουμανία-Αλβανία επίσης, δεν θα κοιτάξω σε αποδόσεις φαβορί τους τυπικά γηπεδούχους. Θεωρώ πως η εικόνα της Αλβανίας έως τώρα, έχει αφήσει μόνο θετικά στοιχεία. Ομάδα που δεν τρώει εύκολα γκολ, αλλά δύσκολα σκοράρει. Πάει για την ισοπαλία, κατά κάποιο τρόπο. Σήμερα ωστόσο, θα αναγκαστεί να βρει το γκολ, ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την  κατάκτηση της τρίτης θέσης.  Με δεδομένο πως οι Ρουμάνοι έχουν σκοράρει από την άσπρη βούλα και όχι με προσωπικές, ατομικές ή ομαδικές προσπάθειες, θαρρώ πως οι Αλβανοί αξίζουν βαθμό ή βαθμούς. Η κόντρα έχει αξία.

Τώρα, πάμε στα υπόλοιπα των δύο αναμετρήσεων. Στην πρώτη, μπορεί να έγραψα ότι η Γαλλία δεν σκοράρει με άνεση, αλλά επειδή μιλάμε για τελευταίο παιγνίδι τους στους ομίλους, μπροστά στο κοινό τους, θα ρισκάρω με το θέαμα. Πρέπει, επιτέλους, να δείξουν και τις ικανότητές τους στο επιθετικό κομμάτι οι Γάλλοι. Αποτέλεσμα αυτού βέβαια, θα είναι τα κενά που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν στα μετόπισθεν και τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ελβετία. Εχουμε το over και το goal/goal. Επιλέγω το πρώτο, καθώς πληρώνει περισσότερο και καλύπτει τόσο μια πιθανή αλλά άκρως ρισκαδόρικη ισοπαλία (2-2), όσο και μια πιθανή νίκη των Γάλλων ή μια έκπληξη των Ελβετών. Κοντά στον διπλασιασμό η συγκεκριμένη πρόταση.

Στο Ρουμανία-Αλβανία τέλος, περιμένω κλειστό παιγνίδι, ακόμα και αν οι Αλβανοί είναι υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά για το γκολ. Κάπου στο τέρμα θα κριθούν όλα. Το under θα μπορούσε να είναι μια καλή λύση. Επειδή όμως έψαξα για κάποια καλύτερη απόδοση, κατέληξα στον ακριβώς ένα γκολ για το πρώτο ημίχρονο, σε αποδόσεις αρκετά άνω τους διπλασιασμού.

Κάνω μια δυάδα με τα δύο παραπάνω. Το καθένα έχει και το ρίσκο του!

Πρόταση

Δυάδα

Ελβετία-Γαλλία Over (2.60

Ρουμανία-Αλβανία 1 γκολ στο 1ο ημίχρονο (2.55)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend