Είναι θέμα ποιότητας στο Μεστάγια

Από: Νάσος Γρυπαίος

17/02/2019

Kαλημέρα σε όλους,

Το κουπόνι περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αλλά προσωπικά τρέχοντας ένα κακό διάστημα προτίμησα να στραφώ σε δύο επιλογές που θεωρώ δυνατά bets και θα αγοράσω σε καλές τιμές.

Ξεκίνημα στο ματς της Σπαλ με τη Φιορεντίνα. Ομολογώ πως η Φιορεντίνα με απογοήτευσε στο ματς με την Ουντινέζε. Δεν ήταν αυτή που έπρεπε και για ένα ημίχρονο δεν υπήρξε ποτε στο γήπεδο. Περαν όλων των άλλων βέβαια, διπλό έχει πάρει μόλις δύο φορές φέτος. Ίσως ήρθε η ώρα και για τρίτη, πάντως εδώ θεωρώ βάση τα αρκετά γκολ. Θα βοηθήσουν και οι γηπεδούχοι και για όποιον θέλει μεγάλα ρίσκα ας πάρει τα combo. Εγώ προσωπικά θα πάω με το καλοπληρωμένο over 2.5 το οποίο και θεωρώ υπερκοστολογημένο στο 2.02. Η Σπαλ είναι εξαίρετη για νεοφώτιστη, δεν χάνει στο «σπίτι» της αλλά και οι δύο φέρνουν πολλά G/G. Πολλές φορές όμως τα ματς τους κολλάνε στο 1-1. Αυτή τη φορά θεωρώ πως το ματς θα έχει εκατέρωθεν γκολ αλλά η πλάστιγγα θα γείρει κάπου. Σε απόδοση διπλασιασμού το over, είναι καλό.

Το δεύτερο ματς της διαλογής μου είναι το Βαλένθια - Εσπανιόλ. Οι γηπεδούχοι είναι ασφαλώς καλύτεροι και πιο ποιοτικοί απο την ομάδα της Βαρκελώνης που έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών και διανύει περίοδο κρίσης και νίκη εκτός έδρας είδε μια φορά φέτος μόλις... Η Βαλένθια έχασε μόλις μια φορά στο γηπεδο της πάντως και δύσκολα θα γκελάρει απόψε με τις διαφορές να βγάζουν μάτι. Ο άσος στο 1.75 είναι το σημείο μου εδώ.

Οι επιλογές μου:

(μονά)

Σπαλ - Φιορεντίνα: over 2.5 (2.02) - 10units

Βαλένθια - Εσπανιολ: 1 (1.75) - 12units

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend