Γίνε μέλος στο bet-planet.gr

Από: Bet Planet Team

30/10/2018

Καλησπέρα σας,

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στην προηγούμενη επικοινωνία μας, το bet-planet.gr εξελίσσεται συνεχώς. Μετά λοιπόν από το κομμάτι των Αναλύσεων και των Blogs των αρθρογράφων μας και το κομμάτι των Premium Tipsters με πιο εξειδικευμένα προγνωστικά, δημιουργήσαμε τη δική σας θέση μέσα στο site!


Γιατί να γίνω μέλος στο bet-planet.gr και τι δυνατότητες θα έχω;

Το bet-planet δημιουργεί σε κάθε μέλος του, σε κάθε έναν από εσάς, τον προσωπικό του χώρο μέσα στο site, στον οποίο θα μπορεί να διατηρεί αρχείο με τα προσωπικά του στοιχήματα! Ένα απολύτως προσωπικό και ιδιωτικό αρχείο στο οποίο θα έχετε πρόσβαση μόνο εσείς και δεν θα είναι επ' ουδενί εμφανές στα υπόλοιπα μέλη.

Για να το πετύχουμε αυτό, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία ιδιαίτερα εύχρηστη και γρήγορη φόρμα συμπλήρωσης στοιχημάτων, ώστε να αποτελεί μία απλή διαδικασία, που θα απαιτεί από τον χρήστη ελάχιστο χρόνο και κόπο.

Έτσι τα στοιχήματα σας θα περνιούνται με ευκολία στον προσωπικό σας, ιδιωτικό, πίνακα και μετά το bet-planet κάνει όλη τη σημαντική δουλειά για εσάς, καθώς έχει φροντίσει να δημιουργούνται αυτόματα όλα τα στατιστικά που πρέπει να έχει ένας σοβαρός παίχτης στη διάθεση του! Μοναδική προϋπόθεση βέβαια, να διευθετείτε τα στοιχήματά σας! Έτσι, εκτός φυσικά από το συνολικό σας κέρδος, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την κερδοφορία σας ανά μήνα, ανά άθλημα, ανά τρόπο παιχνιδιού (pregame/live), ανά τύπο στοιχήματος, ανά πρωτάθλημα, ανά εταιρία αλλά και ανά απόδοση στοιχήματος. Όλα αυτά με αναλυτικά στατιστικά για αριθμό στοιχημάτων, μέση απόδοση στοιχημάτων, ποσοστό επιβεβαίωσης, κέρδος, yield. Αναμφίβολα υπερπολύτιμο υλικό για μελέτη, το οποίο μάλιστα δεν απαιτεί κάποια εξοιδικευμένη γνώση για να το κατανοήσετε και να βγάλετε μόνοι σας τα συμπερασμάτα σας.

Είμαστε βέβαιοι ότι, αν το δοκιμάσετε, θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από το πλήθος των στατιστικών αποτελεσμάτων και έκπληκτοι από το πόσο βελτίωση χρειάζεστε σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού σας…


Telegram Channel των Premium Tipsters

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που αποκτούν όσοι γίνουν μέλη στο bet-planet.gr είναι η πρόσβαση στο Telegram Channel των Premium Tipsters, ώστε να λαμβάνουν άμεσα και με ειδοποίηση κάθε ελεύθερο ποντάρισμα τους. Τον τρόπο για την πρόσβαση στο κανάλι αυτό, θα τον βρείτε στο email που θα έρθει με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας. ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο να ελέγξετε και τον φάκελο junk του email σας, μήπως το mail έχει καταλήξει εκεί


Και φυσικά οι δυνατότητες που σας παρέχει το bet-planet.gr δεν θα σταματήσουν εδώ.. Σύντομα, μεσώ της ίδιας απλής φόρμας συμπλήρωσης στοιχημάτων, θα μπορείτε να δίνετε τις στοιχηματικές επιλογές σας δημόσια, με διατήρηση αναλυτικής κάβας και στατιστικών, και έτσι να αποδείξετε με διαφάνεια την αξία σας και, γιατί όχι, να φτάσετε στο σημείο να γίνετε και εσείς ένας δυνατός tipster με πολλούς ακόλουθους!


Πώς γίνεται η εγγραφή;

Για όλα αυτά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλος του bet-planet.gr με μία δωρεάν εγγραφή στο bet-planer.gr/gine-melos, δίνοντας απλά το email σας.

Φυσικά για οτιδήποτε πρόβλημα ή απορία σας δημιουργηθεί μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς είτε μέσω mail στο [email protected], είτε μέσω private message σε Facebook και Twitter.

Οδηγίες συμπλήρωσης για την φόρμα στοιχημάτων θα βρείτε αναλυτικά εδώ!

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Bet-Planet Team

 

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend