Έφτασε η στιγμή τους

Από: Δημήτρης Οικονόμου

09/07/2018

Γειά και χαρά σε όλους τους φίλους του blog. Ακόμα μία μέρα που περάσαμε τις επιλογές μας ήταν η προηγούμενη με το «μονό» και τη «δυάδα» να μας καλοπληρώνουν. Σήμερα μπαίνουμε σε ρυθμό ημιτελικών με Γάλλους και Βέλγους να τα δίνουν όλα ώστε τη Κυριακή το απόγευμα να βρίσκονται στο μεγάλο τελικό.

Η Γαλλία δεν με έπεισε κόντρα στην Ουρουγουάη, ζορίστηκε στη δημιουργία φάσεων ενώ και στην άμυνα τις ελάχιστες φορές που πιέστηκε δεν είχε την εικόνα που έπρεπε. Έχει πλεονέκτημα αν βρει χώρους μπροστά αλλά σε περίπτωση που βρει κλειστή άμυνα ζορίζεται περισσότερο. Σημαντικοί οι Εμπαπέ, Γκριεζμάν μιας και φαίνονται να είναι οι μοναδικοί που μπορούν να ξεκλειδώσουν τη αντίπαλη άμυνα, όταν αυτή είναι διαβασμένη και ικανή.

Το Βέλγιο μπορεί να ζορίστηκε, μπορεί να χρειάστηκε η ικανότητα του Κουρτουά και η τύχη για να αποκλείσει τη Βραζιλία, στο τέλος όμως αυτό που μετράει είναι η πρόκριση. Επιτέλους αυτή η τόσο χαρισματική γενιά Βέλγων πετυχαίνει κάτι σπουδαίο και σήμερα τους αναμένω έτοιμους για το παραπάνω βήμα. Σε εξαιρετική φόρμα ο Αζάρ, ο Λουκάκου έχει γίνει φοβερός «εργάτης» ενώ για τον Ντε Μπρούινε ότι και να πω είναι λίγο. Σε πολύ καλή κατάσταση είναι και ο coach Μαρτίνες που για μένα αξίζει το τίτλο του mvp τόσο στο παιχνίδι με τη Βραζιλία με το κοουτσάρισμα του, όσο και μετά το 0-2 της Ιαπωνίας, οπού πανέξυπνα βρήκε τις λύσεις για την ανατροπή-πρόκριση.

Στους τρικολόρ κάτι με χαλάει, κάτι δε μου κολλάει και νομίζω πως αν δεν τους βγει το παιχνίδι, και ειδικά αν βρεθούν πίσω στο σκορ, δύσκολα θα επιστρέψουν. Από την άλλη οι κόκκινοι διάβολοι έχουν ψυχολογία, έχουν αέρα και πιστεύω πως θα φτάσουν ακόμα πιο ψηλά, ως το τέλος του δρόμου.. Βασική πρόταση λοιπόν σήμερα η πρόκριση του Βελγίου!

 

Μονό

Πρόκριση Βέλγιο (2,12 Stoiximan)

Εναλλακτικά

Γαλλία – Βέλγιο DNB 2 (2,12 Stoiximan)

Γαλλία – Βέλγιο 2 (3,22 Stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend