Ευκαιρίες...πριν το τζάμπολ του Eurobasket!

Από: Openmind

28/08/2011

Τρεις ημέρες απομένουν για την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Λιθουανίας και με βάση την εικόνα των ομάδων στα φιλικά έχουν βγει ενδιαφέρουσες αποδόσεις για διάφορα στοιχήματα. Όπως είχαμε πει και σε παλαιότερο άρθρο, στο ανταλλακτήριο της Betfair με την λογική της αγοράς Υπέρ ή Κατά ενός γεγονότος αξίζει να ποντάρετε σε κάποιες ομάδες που πιστεύετε πως μπορούν να κάνουν την έκπληξη αλλά και σε φαβορί που ενδέχεται να μην τα πάνε καλά.

Σήμερα όμως εντόπισα κάποια ενδιαφέροντα στοιχήματα στην τα οποία θεωρώ αρκετά καλές ευκαιρίες.

Η εν λόγω εταιρεία προσφέρει στοιχήματα Head to Head των ομάδων στο τουρνουά. Ξεχώρισα δύο από αυτά και με αρκετά καλές αποδόσεις:

Σερβία - Γαλλία  ποντάροντας στην Σερβία με απόδοση 1.71

Ρωσία - Γαλλία ποντάροντας στην Ρωσία με απόδοση 2.10

Για να τεκμηριώσω την άποψή μου θα προσπαθήσω να κάνω μια μικρή ανάλυση των παραπάνω ομάδων.

H Σερβία μπορεί να έχει τραυματισμούς και να στερηθεί των υπηρεσιών του Τρίπκοβιτς και Βελίτσκοβιτς αλλά διαθέτει παίκτες με πλούσιο ταλέντο και με αρκετή εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Δεν πιστεύω πως η εικόνα των έως τώρα φιλικών θα είναι και αυτή που θα παρουσιάσει στο τουρνουά. Ο κόουτς Ίβκοβιτς έκανε αρκετούς πειραματισμούς αλλά έκρυψε... και κάποια στοιχεία από τους αντιπάλους του. Στόχος της ομάδας είνια τουλάχιστον το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου κάτι που θα συμβεί αν η ομάδα τερματίσει μέσα στην πρώτη 6αδα. Η επιλογή των παικτών δίνει λύσεις σε όλες τις θέσεις και μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν όλους τους αντίπαλους πάικτες. Δυνατό σημείο της Σερβίας θα είναι η τακτική της αλλά και η δίψα πολλών παικτών της που δεν έκαναν την καλύτερη σεζόν με τους συλλόγους τους.

Ρωσία το μεγάλο ερωτηματικό! Έχοντας στην διάθεσή της τον Κιριλένκο αλλά και τους έμπειρους Μόνια και Κριάπα, θέλει να φτάσει αρκετά ψηλά. Μεγάλη απουσία ο Χόλντεν που όμως μερικές φορές "τρέλαινε" την ομάδα περισσότερο από όσο χρειαζόταν. Θα είνα ιδιαιτέρως δυνατή στην ρακέτα έχοντας την πολύτιμη βοήθεια του Μοζγκόφ αλλά και γενικότερα των πολύ αθλητικών παικτών που διαθέτει. Στα ατού της είναι σίγουρα το "δαιμόνιο" μυαλό των πάγκων ο κόουτς Μπλάτ!

Τέλος η Γαλλία. Σίγουρα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά που έδωσε και έχει τον σταρ του ΝΒΑ Πάρκερ σε πολύ καλή κατάσταση. Διαθέτει τον πολύ χρήσιμο Μπατούμ αλλά θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών ο Τουριάφ και ο Αντουάν Ντιό. Δύο πολύ καλοί παίκτες. Γενικότερα την διακρίνει το γρήγορο παιχνίδι ενώ οι παίκτες της είναι πολύ αθλητικοί. Δεν νομίζω πως έχει την ποιότητα να φτάσει πολύ ψηλά και για έναν λόγο παραπάνω αφού βρίσκεται σε έναν όμιλο αρκετά δύσκολο. Δεν αποκλείεται να την δούμε να μην περνάει καν στην φάση των 12, Αλλά ακόμα και να περάσει (θα πρέπει να μείνει εκτός η Ιταλία ή η Γερμανία λογικά) η συνέχεια της με τις διασταυρώσεις δεν αναμένεται να είναι εύκολη. 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend