Εμπειρία και ποιότητα δίνουν τη πρόκριση

Από: Δημήτρης Οικονόμου

27/06/2018

Γειά και χαρά σε όλους τους φίλους. Δυστυχώς η χθεσινή μέρα δε κύλησε καλά για μένα παρ’ όλα αυτά βγάζω τα απαραίτητα συμπεράσματα και για τα νοκ άουτ που έρχονται. Μας απομένουν δύο ζευγάρια και μετά θα έχουμε πλήρη εικόνα για το κυρίως μενού της διοργάνωση που ξεκινάει από το επόμενο Σάββατο. Πάμε να δούμε τι κρατάμε στη τελευταία αγωνιστική ημέρα των ομίλων.

Η Κολομβία με ολοκληρωτική εμφάνιση σάρωσε στο πέρασμα της την Πολωνία και με το ευρύ 3-0 ανέβασε τις πιθανότητες της για πρόκριση. Η ομάδα του Πέκερμαν έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα, η ψυχολογία με την επιστροφή του φυσικού ηγέτη Χάμες ανέβηκε στα ύψη, ο Φαλκάο σκόραρε και η συνολική παρουσία ης ομάδας ήταν πολύ καλή. Από την άλλη οι Σενεγαλέζοι θα μπορούσαν να κερδίσουν την Ιαπωνία και τώρα να μιλούσαμε διαφορετικά. Έχουν πολλά τρεξίματα, έχουν τον ηγέτη Μανέ αλλά σήμερα χρειάζεται και εμπειρία και κυρίως γνώση από διαχείριση σε τέτοιες καταστάσεις. Δε πιστεύω πως οι Κολομβιανοί θα μείνουν εκτός και λόγω της ανεβασμένης ψυχολογίας αναμένω να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και να κερδίσουν. Άσσος καλοπληρωμένος για «must win» παιχνίδι στο 1,88.

 

Μονό

Σενεγάλη – Κολομβία 2 ( 1,88 / [stoiximan])

Eναλλακτικά

Όβερ 1,5 Κολομβίας (1,91 / [stoiximan])

Να κερδίσει πέναλτι η Κολομβία (7,50 / [stoiximan])

 

Υ.Γ.1: Θα πηγαίναμε για ματσάρα στο Αγγλία – Βέλγιο αλλά λίγο η σκοπιμότητα λίγο οι αρκετές αλλαγές για ξεκούραση με κρατάνε μακριά από πρόβλεψη. Αν προκύψει το οτιδήποτε θα το ανεβάσω στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook.

Υ.Γ.2: Κρατήστε δυνάμεις γιατί από Σάββατο έρχονται τα καλύτερα.

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend