Δύσκολο κουπόνι-Στοίχημα ΝΒΑ 29/12

Από: Bisk

29/12/2011

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται το σημερινό κουπόνι του NBA, με τα ματς Oklahoma-Dallas και LA Lakers-New York να τραβάνε τα βλέμματα. Τα χάντικαπ που έχουν δοθεί είναι οριακά, και για μένα η σημερινή βραδυά είναι μόνο για fun bets, παρά για σοβαρό πονταρισμα.

 Αν και δεν σκοπεύω να ποντάρω κάτι ιδιαίτερο σήμερα όπως προείπα, είχα ετοιμάσει ένα μικρό κειμενάκι για κάθε παιχνίδι για όποιον ενδιαφέρεται. Δυστυχώς εξαιτίας ενός restart του υπολογιστή, τα έχασα όλα, και είναι δύσκολο να ξεκινήσω από την αρχή πάλι.

Συνοψίζοντας λοιπόν όσα είχα γράψει έχουμε και λέμε:

Orlando-New Jersey Nets: Ανάξιο εμπιστοσύνης το Orlando μέχρι τώρα κυρίως λόγω Howard. Οι 11,5 πόντοι είναι πολλοί αν παίξουν όπως στα 2 προηγούμενα. 

Houston-San Antonio: Άνετα οι Spurs εχθές τους Clipps, αλλά θα αντέξουν τρίτο παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες ή θα πάθουν ότι και οι Celtics. Aν πόνταρα κάπου θα ήταν στο +2 των Rockets.

Oklahoma-Dallas: Aν τρέξει η Oklahoma θα καλύψει άνετα. Εκτός ρυθμού το Dallas σίγουρα δεν θέλει άλλη μία ταπεινωτική ήττα, και μάλιστα σήμερα που το παιχνίδι μεταδίδεται σε εθνικό δίκτυο. Με το χάντικαπ του Dallas και το over 195.5 εδώ.

Sacramento-Chicago: Παρότι κερδίζουν οι Bulls δεν παίχουν καλά. Εντός έδρας οι Kings ελιναι πολυ μαχητικοί και οι 7,5 πόντοι είναι αρκετοί για να καλυφθούν από τους Ταύρους.

Portland-Denver: Νο bet εδώ. Και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ καλά μέχρι τώρα και είναι δύσκολο να προβλέψουμε την εξέλιξη. 

LA Lakers-New York: Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι και εδώ, με τους Knicks να δείχνουν καλύτεροι κατά τη γνώμη μου, και να έχουν μεγαλύτερη δύναμη στη ρακέτα απόντος του Bynum. Ή το +4 για τους Knicks ή no bet και εδώ.

 

Προτάσεις 29/12

Portland-Denver: Ty Lawson over 14.5 points @ 1.775 στην Pinnacle Sports Online Sports Betting 1,5x

YTD 5-5-1  -1.246 units© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend