Δυνατά με Ντάρια, value στον Κούντλα

Από: Θάνος Καλόγηρος

14/10/2018

Τρεις επιλογές από (15/10) τενιστικό πρόγραμμα.

Μπαίνουμε σε τουρνουά ATP & WTA που διεξάγονται σε Μόσχα, Άντβερπ, Στοκχόλμη. Πάμε να δούμε λοιπόν πώς θα κινηθούμε με συνέπεια και σοβαρότητα. Να τονίσω πως υπάρχει ένα μακροχρόνιο bet H2H με Τσιτσιπά – Σαποβάλοβ (Τσιτσιπάς) στην Σουηδία σε απόδοση 2.05. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να το ποντάρει (Stoiximan). Έχουμε και λέμε…

ATP – Στοκχόλμης

Ντένις Κούντλα – Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ: Συν τω χρόνω, η απόδοση του Λόπεζ ολοένα και πέφτει. Ο Γκιγιέρμο λοιπόν αρέσκεται να παίζει στο χώμα και μοιάζει να ταλαιπωρείται αρκετά στα σκληρά courts. Το διαπιστώσαμε και στα προηγούμενα 250άρια τουρνουά που δήλωσε συμμετοχή. Πλέον το δυνατό του σημείο (σερβίς) έχει πάψει να λειτουργεί καλά και εμφανίζει συχνά προβλήματα. Ο Κούντλα από τη φύση του (ψηλός και δυνατός) έχει καλές τοποθετήσεις στα πρώτα χτυπήματα και μπορεί κάλλιστα να διαχειριστεί μεγάλα ράλι. Είναι πιο γρήγορος, πιο νέος και φυσικά με μεγαλύτερο κίνητρο. Εκτιμώ πως θα βρει πολλές ευκαιρίες να απειλήσει το αντίπαλο service game και πως θα καταφέρει να πράξει –τουλάχιστον- από ένα break σε κάθε σετ. Το χάντικαπ -2,5 είναι αποδεκτό στο 1.80 και εμπεριέχει αξία (Stoiximan).

ATP – Άντβερπ

Φελισιάνο Λόπες – Φράνσις Τιαφόε: Ο Τιαφόε έχει ένα μεγάλο και «σπάνιο» καλό. Έχει πολύ δυναμικό service game και παράλληλα μπορεί να ανταποκριθεί σε αντίπαλα σερβίς (πρώτα και δεύτερα). Αρέσκεται να αγωνίζεται στις σκληρές επιφάνειες, του αρέσει το γρήγορο παιχνίδι, κρίνεται σταθερός baseliner και τα χτυπήματά του εμπεριέχουν ταχύτητα και top spin. Από την άλλη, ο Φελισιάνο είναι κλασικός χωματάς. Επιδιώκει τα μεγάλα ράλι, του αρέσουν τα dropshots και προσπαθεί να τοποθετήσει καλές τις μπάλες στο court, πράγματα που στη σκληρή επιφάνεια δυσκολεύει. Εκτιμώ πως ο Τιαφόε θα κλείνει εύκολα τα service game του και παράλληλα θα έχει αρκετά break points, που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί. Το χάντικαπ -2,5 σε απόδοση 1.88 είναι αποδεκτό για τα δεδομένα (Stoiximan).

WTA – Μόσχας

Λέσια Τσουρένκο – Ντάρια Κασάτκινα: Στην τελευταία τους αναμέτρηση, επικράτησε η Κασάτκινα με 2-1 σετ. Η Τσουρένκο βγάζει προβλήματα στα μεγάλα ράλι και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει 100% στις γρήγορες μπάλες. Είναι και τα χρόνια, είναι και η φτιαξιά της με τέτοιο τρόπο που την καθιστά αρκετά στατική στη βασική γραμμή. Η Ντάρια είναι φύσει επιθετική τενίστρια με έφεση στις μεγάλες μπάλες και στις βαθιές επιστροφές στο αντίπαλο σερβίς. Της έχει… πάρει τον αέρα στις τελευταίες τους συναντήσεις και μπορεί γι’ ακόμα μια φορά να επικρατήσει της Ουκρανής. Μη ξεχνάμε πως παίζει και στην έδρα της, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και ένα κοινό που θα την στηρίζει ανελλιπώς. Το σερβίς της πρώτης δεν αποτελεί φόβητρο, καθώς τα περισσότερα χτυπήματα είναι είτε kick είτε flat, κάτι που σημαίνει πως μια παίκτρια με χαμηλό κέντρο βάρους και με σοβαρότητα στο παιχνίδι της, μπορεί να ανταποκριθεί κάλλιστα σε όλα. Επιπρόσθετα, όλο το πρόβλημα εκτιμώ πως θα είναι στα δεύτερα, εκεί όπου η Ντάρια έχει μεγάλο προβάδισμα από δύο βασικές πλευρές, αυτή της στατιστικής, κι αυτή της αγωνιστικότητας. Το -1,5 game σε απόδοση 1.87 είναι value (Stoiximan).

Αυτά τα τρία κράτησα. Όλα μονά. Πήρα 15 units στην Κασάτκινα, 10 στον Κούντλα και 8 στον Τιαφόε. Καλή τύχη σε όλους μας.

Φυσικά, ενδέχεται να προκύψουν κι άλλες επιλογές μέσα στη μέρα, οι οποίες θα ποσταριστούν στο Twitter και στον πίνακα.

(μονά)

20:00 Τσουρένκο – Κασάτκινα: Κασάτκινα -1,5 game (1.87)

16:30 Κούντλα – Λόπεζ: Κούντλα -2,5 games (1.80)

19:20 Λόπες – Τιαφόε: Τιαφόε -2,5 games (1.88)

Photo Credits: WTA.com

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend