Δύο μονά με βλέψεις και δύο fun bet για το όνειρο!

Από: Αντώνης Σουκαράς

11/06/2017

Καλησπέρα στην παρέα του bet-planet. Εδώ είμαστε, έπειτα από αρκετό καιρό απουσίας, αλλά με όρεξη ομολογώ. Καλό μου έκανε η αποχή. Δεν επέστρεψα για να μείνω εδώ όλο το καλοκαίρι, ωστόσο είπα σήμερα λόγω προκριματικών να... πέσω στη μάχη.
Από τη νέα σεζόν έρχονται τα καλά. Περισσότερα δεν κάνει να πούμε, πάντως να είστε συντονισμένοι! Χωρίς περισσότερες εισαγωγές, διότι η ώρα είναι ήδη περασμένη, πάμε να δούμε τα αξιόλογα του σημερινού κουπονιού.

Ξεκίνημα από το Ισραήλ-Αλβανία. Πολύ μέτρια η εικόνα των Αλβανών στα παιγνίδια των προκριματικών, το ίδιο μέτρια και στη φιλική αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο (στην πιο πρόσφατη που έδωσαν), όπου ηττήθηκαν. Το Ισραήλ θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο, που σίγουρα μπορεί να δώσει ψυχολογική ώθηση. Δεν περιμένω εύκολο ματς, όμως οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή και μπορούν να πάρουν το τρίποντο. Ο άσος έχει πτωτική τάση και από το 2.10 έχει φτάσει στο 1.90, αλλά ακόμα και εκεί μου κάνει και το κρατάω.

Δεύτερη και τελευταία μου επιλογή από τα αποψινά, στο Ιταλία-Λιχτενστάιν. Εδώ όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις των γηπεδούχων. Αν οι Ιταλοί θελήσουν απόψε να κυνηγήσουν μεγάλο σκορ για να βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με την Ισπανία σε περίπτωση ισοβαθμίας, τότε θαρρώ ότι θα τα καταφέρουν. Και έπειτα από σκέψη, κλείνω σε αυτό το σενάριο. Ποιότητα υπάρχει, διάθεση (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) υπάρχει, οπότε δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο. Και επειδή μιλάμε για Εθνικές ομάδες, όπου παίζει και η "στοιχηματική τρέλα", θα αγοράσω δύο επιλογές. Η πρώτη θα είναι ο άσος με combo over 5.5 στο 1.80 και η δεύτερη, ξεκάθαρα σε μορφή fun bet το 9-0 ακριβές σκορ. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που θέλει η Ιταλία για να καταφέρει να υπερκαλύψει τη διαφορά. Θα το καταφέρει; Οχι απίθανο, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά δύσκολο. Στο 21.00 βρίσκεται. Βάλτε και το 8-0 που τη φέρνει ουσιαστικά στα ίδια επίπεδα. Χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε τι θα κάνει η Ισπανία την ίδια ώρα που θα αντιμετωπίζει την ΠΓΔΜ.

Αυτά ήταν. Πάω με τρία μονά αποδεκτά. Τα δύο στο βασικό μου παιγνίδι, με τον άσο του Ισραήλ και τον άσο σε combo με over 5.5 της Ιταλίας. Και η... βόμβα με το 9-0 της Ιταλίας.

Πρόταση
Μονά

Ισραήλ-Αλβανία 1 (1.90 Stoiximan)
Ιταλία-Λιχτενστάιν 1&Over 5.5 (1.80 Stoiximan)

Fun bet
Ιταλία-Λιχτενστάιν 8-0 (12.25 Stoiximan), 9-0 (20.00 Stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend