Δημοτικές & Ευρωεκλογές με πολλές αγορές στη Novibet!

Από: Bet Planet Team

15/03/2019

Οι εκλογές στη χώρα πλησιάζουν, συνεπώς οι traders ανοίγουν αγορές για τις πολιτικές αναμετρήσεις. Η Novibet μας προσφέρει πολλές επιλογές σε πολλά γεγονότα, και στις Ευρωεκλογές, αλλά και στις δημοτικές, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος!


Μεγάλο φαβορί για τον Δήμο Αθηναίων, είναι ο Κώστας Μπακογιάννης, καθώς... πληρώνει μόλις 1.06 η πρωτιά του στον 1ο γύρο! Ακολουθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης (6.00) και έπειτα ο Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ (16.00). Εκεί τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα!

Στον Πειραιά επίσης υπάρχει το μεγάλο φαβορί που ακούει στο όνομα Γιάννης Μώραλης. Όπως όλα δείχνουν θα έχει την πρωτιά, μιας και η απόδοση είναι μόλις στο 1.17. Ακολουθούν οι Νίκος Βλαχάκος (5.00) και Νίκος Μπελαβίλας (21.00).

Όσον αφορά στις ευρωεκλογές, σίγουρα η πρωτιά μοιάζει να έχει... καθαρίσει, με την ΝΔ να έχει μεγάλο προβάδισμα, κι αυτό φαίνεται από το... 1.06 που έχει ανοίξει η απόδοσή της. Στις Ευρωεκλογές, η Novibet άνοιξε και το ποσοστό ψήφων. Το line της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στο 33,5% και οι επιλογές φυσικά είναι over / under που πληρώνουν αμφότερες 1.90.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet και... παίξε μεγάλη μπάλα με προσφορές & bonus! 


Δείτε εδώ αναλυτικά το review της Novibet με τις βαθμολογίες από την ομάδα του bet-planet.gr. 


#betplanet_team

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend