Χτύπημα σε δυάδα του 6.46

Από: Αντώνης Σουκαράς

20/01/2017

Καλησπέρα στην παρέα του bet-planet.gr. Εχουμε μέρες να τα πούμε, αλλά τίποτα δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση για ποντάρισμα. Προτίμησα λοιπόν το ρεπό, τις απαραίτητες ανάσες. Και νομίζω ότι μου βγήκε σε καλό.

Παρασκευή σήμερα, έρχεται και νέο κουπόνι μπροστά μας, επέστρεψαν τα μεγάλα πρωταθλήματα, μονάχα η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας απέμεινε ουσιαστικά. Το σημερινό πρόγραμμα κάτι λέει, όχι για ανοίγματα, αλλά για ένα ζέσταμα πριν το τεράστιο κουπόνι του Σ/Κ.

Ας μην επεκταθώ περισσότερο στον πρόλογό μου. Περνάω κατευθείαν στο τι προέκυψε από τα σημερινά.

Ξεκίνημα από την Πριμέρα Ντιβισιόν και το Λας Πάλμας-Λα Κορούνια. Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των γηπεδούχων αναφέρθηκε σε άσχημες συμπεριφορές παικτών κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, τονίζοντας μάλιστα ότι τρεις ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός αποστολής, χωρίς πάντως να αναφέρει ποιοι ακριβώς. Με αυτό το κλίμα και με δεδομένο ότι ήδη είχε απουσίες η Λας Πάλμας, θαρρώ πως δεν έχει καλές πιθανότητες κόντρα στην ιδιαίτερα ανεβασμένη Λα Κορούνια, που χάνει πολύ δύσκολα. Διπλό λοιπόν.

Και, κλείνω, με το Αζαξιό-Ορλεαν από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, παραχωρούν παίκτες για να προσπαθήσουν να αποφύγουν την απαγόρευση μεταγραφούν που τους έχει επιβληθεί και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Η Αζαξιό στον αντίποδα βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Δεν έχεικαμία σχέση το κλίμα της και στην έδρα της αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Εύκολα ή δύσκολα νομίζω ότι μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Προφανώς και υπάρχει ρίσκο, προφανώς και το παιγνίδι μου θα γίνει σε πολύ χαλαρό επίπεδο. Δεν ανοίγομαι και απλά κάνω ένα mini ζέσταμα πριν την αυριανή... μάχη!

Πρόταση

Δυάδα

Λας Πάλμας-Λα Κορούνια 2 (3.20 Stoiximan)

Αζαξιό-Ορλεαν 1 (2.02 Stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend