Χριστουγεννιάτικη... δυάδα!

Από: Αντώνης Σουκαράς

24/12/2016

Καλημέρα στην παρέα του bet-planet.gr. Ημέρες γιορτινές αυτές που διανύουμε, η διάθεση αλλάζει έστω και λίγο προς το καλύτερο. Σήμερα δεν θέλω να κουράσω, εξάλλου έρχεται γεμάτο αμιγώς αγγλικό πρόγραμμα, το οποίο θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα.

Στο σήμερα τώρα, έχουμε κάποια σκόρπια ματς που έχουν ξεμείνει στο κουπόνι. Αγωνιστική στην Τουρκία, αγωνιστική στη Σκωτία, το ίδιο και στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, ενώ υπάρχουν τόσο η Πορτογαλία, όσο και το Βέλγιο.

Προσωπικά θα κάνω δύο στάσεις. Η πρώτη θα είναι στην Τουρκία και το Μπεσίκτας-Γκαζιαντέπσπορ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να έκαναν την πρώτη τους φετινή ήττα κόντρα στην Κασίμπασα, ωστόσο θέλει να πάει στη διακοπή με τρίποντο, καθώς σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα υπάρξουν γκρίνιες. Απέναντί τους, μια Γκαζιαντέπ με περιορισμένες έως ελάχιστες δυνατότητες, έχει ξεχάσει πότε πήρε το τελευταίο της τρίποντο και αναμενόμενα μπήκε εντός της επικίνδυνης ζώνης. Θαρρώ ότι η Μπεσίκτας δεν θα βρει ιδιαίτερη αντίσταση και έχει τη δυνατότητα για να επιβεβαιώσει το combo άσου και over.

Και, τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει το Βιτσέντζα-Τσιταντέλα. Πρόκειται για γειτονικό ντερμπάκι. Μπορεί η Τσιταντέλα να είναι σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση, όμως μακριά από το σπίτι της χάνει ένα μεγάλο μέρος της δυναμικής της, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι το τελευταίο χρονικό διάστημα (μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα) και έχουν καλές πιθανότητες κόντρα στους φιλοξενούμενους των τεσσάρων ηττών στα έξι τελευταία.

Αυτά ήταν. Σαφώς και είναι χαλαρό το ποντάρισμά μου. Τονίζω και πάλι ότι σοβαρό παιγνίδι θα ξανά γίνει τη Δευτέρα. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Κυρίως το πρώτο και το δεύτερο είναι τα βασικότερα. Να'στε καλά, καλά Χριστούγεννα!

Πρόταση

Δυάδα

Βιτσέντζα-Τσιταντέλα 1 (2.55 Stoiximan)

Μπεσίκτας-Γκαζιαντέπσπορ 1&Over (1.70 Stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend