InterwettenInterwetten-logo

www.interwetten.gr | Ιδρύθηκε: 1990 | Νόμιμη άδεια: Όχι

Η Interwetten είναι από τα δυνατά χαρτιά στην online αγορά. Πρόκειται για εταιρία κολοσσό που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες τόσο ιντερνετικά όσο και με επίγεια καταστήματα. Στη χώρα μας λειτουργεί νόμιμα αρκετά χρόνια και παρά το γεγονός ότι έχει μείνει πίσω σε ορισμένα κομμάτια συγκριτικά με άλλους bookmakers, δεν μπορεί να αγνοηθεί καθώς είναι από τις πλέον σοβαρές εταιρίες και διέπεται από αξιοπιστία. Οι "καθημερινοί" παίκτες θα τη λατρέψουν, ενώ άπαντες πρέπει να την έχουν στη λίστα τους, αφού παρά τα όποια μειονεκτήματα, είναι από τις εταιρίες αποτελούν εγγύηση για τα χρήματα σας

Παίξε νόμιμα στην Interwetten
Αγορές
Αποδόσεις
Live betting
Πληρωμές
Εξυπηρέτηση
Προσφορές
Site/Mobile
Ποια είναι η Interwetten

Δεν χρειάζεται συστάσεις. Η Interwetten είναι από τους πιο παλιούς bookmakers στον πλανήτη και αποτελεί εγγύηση για όποιον αποφασίσει να ποντάρει εκεί τα χρήματα του. Η πορεία της άρχισε το 1990 και από το 1997 δραστηριοποιείται στο ίντερνετ, όντας μία από τις πρώτες εταιρείες που προχώρησαν σε μία τέτοια κίνηση. Είναι αυστριακή, κατά καιρούς έχει υπάρξει χορηγός σε μεγάλους συλλόγους ποδοσφαίρου, ενώ στη χώρα μας λειτουργεί υπό την Rebels Gaming Limited, που είναι αδειοδοτημένη στη Μάλτα

Η Interwetten ξεχωρίζει αφενός για την αξιοπιστία της κι αφετέρου για το πολύ καλό ποδοσφαιρικό στοίχημα που διαθέτει. Οι επιλογές σε κάθε παιχνίδι είναι αμέτρητες, καθημερινά θα βρείτε τεράστια ποικιλία αναμετρήσεων, ενώ είναι μία από τις λίγες εταιρείες που προσφέρει ασιατικά χάντικαπ pregame αλλά και live. Παράλληλα, διαθέτει ένα δυνατό πρόγραμμα επιβράβευσης, ενώ κερδίζει τις εντυπώσεις και για τις άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις που έχει στα φαβορί των μεγάλων πρωταθλημάτων.

Γιατί να παίξω στην Interwetten

Οι βασικοί λόγοι που επιλέγουν οι παίκτες την Interwetten είναι δύο. Αρχικά, η αξιοπιστία της στο κομμάτι των συναλλαγών. Πρόκειται για εταιρία κολοσσό, το brand name της είναι παγκόσμιο και ποτέ στα χρονικά δεν έχει ακουστεί ποτέ κάποιο παράπονο. Αποτελεί εγγύηση κι αυτό την κάνει να κερδίζει παίκτες.

Πέρα από την αξιοπιστία, προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις στα φαβορί. Έχει χαμηλή γκανιότα στα φαβορί -ειδικά στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης- κάτι που σε συνδυασμό με την παρουσία ασιατικών χάντικαπ της έχει επιτρέψει να κερδίσει αρκετές θέσεις στις προτιμήσεις του κόσμου.

Από εκεί και πέρα, παρέχει στα μέλη της μία άκρως λειτουργική σελίδα, με μενού που δύσκολα θα εντοπίσετε σε άλλον bookmaker. Η αναζήτηση είναι εξαιρετικά εύκολα, υπάρχει κατηγοριοποίηση που δεν θα βρείτε αλλού (πχ. “οι αποδόσεις κάτω του 2.00” για τα φαβορί), ενώ έχει καταφέρει να μεταφέρει το προϊόν της και στα κινητά τηλέφωνα. Οι mobile εφαρμογές της είναι από τις κορυφαίες της αγοράς.

Live betting στην Interwetten

Το ζωντανό ποντάρισμα στην ιντερβετεν είναι από τα πιο δυνατά της αγοράς. Ειδικά μετά το πρόσφατο update. Η εταιρία προσφέρει υψηλές αποδόσεις στα φαβορί των μεγάλων πρωταθλημάτων, ακολουθώντας έτσι τον δρόμο της pregame αγοράς. Η λίστα με τα γεγονότα που προσφέρονται καθημερινά για live betting είναι αρκετά μεγάλη και ικανοποιεί τα “θέλω” των παικτών, ενώ παράλληλα διαθέσιμη είναι η επιλογή Multi View, μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε πάνω από μία αναμέτρηση. Με τον τρόπο αυτό έχετε τη δυνατότητα να “ελέγχετε” την πορεία πολλών πονταρισμάτων μαζί στο interwetten live.

Interwetten mobile

Σε μία εποχή που 1/2 παίκτες ποντάρουν μέσω κινητού τηλεφώνου, ένα brand name όπως η Interwetten δεν ήταν δυνατόν να μην προσαρμοστεί στα δεδομένα. Το mobile site της έχει τη λειτουργικότητα της desktop έκδοσης, ενώ παράλληλα έχουν κυκλοφορήσει εφαρμογές για Android και iOS. Εκτός αυτού, η Interwetten είναι από τις λίγες εταιρείες που διαθέτει interwetten app για Windows Phone, με αποτέλεσμα τα μέλη της να μην χάνουν καθόλου χρόνου όταν θέλουν να τοποθετήσουν ένα ποντάρισμα είτε pregame, είτε την ώρα που οι αναμετρήσεις είναι σε εξέλιξη. Τα σχόλια των παικτών αναφέρουν πως οι εφαρμογές της Interwetten είναι ιδανικές για live betting.

Προσφορές στην Interwetten

Διαχρονικά, δεν αποτελεί μία από τις εταιρίες που ξεχωρίζει για τις προσφορές της, ωστόσο διαθέτει επιβράβευση για όλα τα μέλη της και παράλληλα σε συχνά διαστήματα διεξάγονται διαγωνισμοί με πλούσια δώρα. Ακόμα, η Interwetten αποβάλει το άγχος του 0-0 στα κορυφαία ποδοσφαιρικά γεγονότα της ημέρας μέσω συγκεκριμένης προσφοράς, ενώ σημειώστε πως διαθέσιμο είναι και το cash out σε όλα τα ματς.

Τρόποι καταθέσεων & αναλήψεων στην Interwetten
Η γνώμη του bet-planet.gr

Ο ανταγωνισμός έχει ξεπεράσει σημαντικά την Interwetten, ωστόσο παραμένει μία από τις πρώτες επιλογές των παικτών. Έχει σημαντικά μειονεκτήματα, αλλά παρόλα αυτά, κερδίζει τις εντυπώσεις λόγω των καλών αποδόσεων στα φαβορί, του πλούσιου live betting και των ασιατικών χάντικαπ που προσφέρει. Και μην ξεχνάτε πως είναι “γκαραντί” στις συναλλαγές. Έχουμε να κάνουμε με έναν κολοσσό του στοιχήματος και το δεδομένο είναι πως τα χρήματα σας δεν κινδυνεύουν στο ελάχιστο. Must επιλογή για τους καθημερινούς ποδοσφαιρικούς παίκτες!

Πως κάνω εγγραφή στην Interwetten

 • Πατήστε πάνω σε ένα από τα διαφημιστικά banner της Interwetten που βρίσκονται στο site μας ή πολύ απλά κλικάρετε στο παρακάτω κουμπί.
 • Πατήστε το κουμπί Εγγραφή και συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας.

*** Εννοείται ότι απαγορεύεται η χρήση της υπηρεσίας σε ανήλικους και σε άτομα κάτω των 21 ετών. Πριν προχωρήσετε σε εγγραφή, καλό θα ήταν να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Interwetten, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως στην περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε με το λογαριασμό σας.

Πλεονεκτήματα

 • Εταιρία παγκόσμιας κλάσης που αποτελεί εγγύηση και προσφέρει αξιοπιστία.
 • Δυνατές αποδόσεις στα φαβορί, ειδικά στα “γερμανόφωνα” πρωταθλήματα.
 • Εξελιγμένο Live Betting.
 • User friendly ιστοσελίδα. Οι παίκτες βρίσκουν πολύ εύκολα την αναμέτρηση της επιθυμίας τους.
 • Προσφέρει Ασιατικά Χάντικαπ.
 • Υπάρχει η δυνατότητα Cash Out.
 • Εξαιρετικό mobile site και εφαρμογές για τα κινητά τηλέφωνα.
Μειονεκτήματα

 • Δεν προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα.
 • Χαμηλά μέγιστα όρια.
 • Χρεώσεις στις καταθέσεις και τις αναλήψεις.
 • Δεν υπάρχει για Live Chat για επικοινωνία.
 • Απουσία Live Streaming.
Πληροφορίες για την Interwetten

Ιστοσελίδα
Ιδρύθηκε
1990
Διεύθυνση
Apartment 21, Suite 116, Charles Court, St. Luke Road - Pieta - Malta
Νόμιμη
Όχι
Άδεια
Μάλτα (MGA)
Αρ. άδειας
MGA: CL2/734/2011, CL1/186/2004, CL1/574/2009
Software
SB Betting
Εταιρεία
Rebels Gaming Limited

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται ίσχυαν την ημερομηνία συγγραφής του άρθρου. Το bet-planet.gr δεν ευθύνεται για τυχόν αλλαγές, όσο και αν καταβάλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώνεται έγκαιρα το άρθρο.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend