Μπόνους Τσάμπιονς Λιγκ από την Betshop!

Από: Αντώνης Μαρκαντώνης

05/04/2016

Κάνε κατάθεση στην betshop από την Τρίτη 5/4/2016 μέχρι και την Πέμπτη 7/4/2016 και πόνταρε στις μεγάλες ευρωπαϊκές «μάχες» του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ με 25€ bonus!

Πιο απλά δεν γίνεται...

Για κατάθεση 25€ και πάνω: 5€ μπόνους!

Για κατάθεση 100€ ευρώ και πάνω: 25€ μπόνους!

Επίλεξε λοιπόν το bonus που επιθυμείς και πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου, μόνο στην betshop!


Όροι:

Η προσφορά ισχύει μόνο για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη της betshop.

Η προσφορά ισχύει από την Τρίτη 5/4/2016 12:00μμ μέχρι και την Πέμπτη 7/4/2016 (23:59) και μόνο για την πρώτη προκρινόμενη κατάθεση μέσα σε αυτό το διάστημα. Για παράδειγμα αν κάνετε μία κατάθεση 25€ και αργότερα μία κατάθεση των 100€ , το μπόνους θα πιστωθεί για την πρώτη σας κατάθεση.

Το μπόνους θα πιστωθεί την Παρασκευή στις 8 Απριλίου.

Για να λάβετε το bonus θα πρέπει να κάνετε μία κατάθεση των 25€ ή των 100€ τουλάχιστον και να παίξετε τουλάχιστον ένα στοίχημα (ανεξαρτήτως ποσού) που να περιλαμβάνει αγώνες από Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ στο Pre Live. Καταθέσεις που αθροιστικά συμπληρώνουν 25 ή 100€ δεν είναι έγκυρες για το bonus. Στοιχήματα που έχουν παιχτεί στα Ζωντανά δε μετράνε.

Για να γίνει διαθέσιμο για ανάληψη το bonus θα χρειαστεί να τζιραστεί αθροιστικά πέντε φορές σύμφωνα με τους όρους του bonus εγγραφής.

Δικαίωμα στο μπόνους έχουν μόνο τα μέλη της BETSHOP που είναι κάτοικοι Ελλάδας και άνω των 21 ετών.

Αν ένα μέλος ή ομάδα μελών έχει παραβιάσει ή προσπαθήσει να παραβιάσει οποιονδήποτε από τους παραπάνω όρους ή αν διαπιστώσουμε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το μπόνους για να αποκομίσει εγγυημένα κέρδη με αγοραπωλησίες στοιχημάτων (arbitrage) ή οποιαδήποτε άλλο τρόπο, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε όλους τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς, να ακυρώσουμε το μπόνους στον/στους λογαριασμούς αυτόν/αυτούς καθώς και να αφαιρέσουμε όσα κέρδη προήλθαν από αυτό καθώς και από τυχόν επόμενα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν μετά την εκκαθάριση και πίστωση του μπόνους.

Όλες οι προσφορές περιoρίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική κάρτα, κλπ.).

Η προσφορά αυτή προορίζεται για μέλη που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην αποκλειστική κρίση της BETSHOP να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή, να αποσύρει τη διαθεσιμότητα όποιας προσφοράς ή όλων των προσφορών ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά σε οποιοδήποτε μέλος ή ομάδα μελών ανά πάσα στιγμή.


© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend