Bet στη Βοσνιάκι, διπλασιάζει ο Κουέρι

Από: Θάνος Καλόγηρος

23/10/2018

Τέσσερα μονά από το σημερινό (23/10) τενιστικό πρόγραμμα. Εστίαση σε Βιέννη και Σιγκαπούρη.

ATP – Βιέννης

Γουίλφριντ Τσονγκά – Σαμ Κουέρι: Ο Τσονγκά έμεινε για πολύ καιρό εκτός δράσης κι αυτό αναμφίβολα έχει αρνητική επιρροή στην απόδοσή του. Φάνηκε και στο προηγούμενο κόντρα στον Μονφίς, όταν και ηττήθηκε 2-1 σετ στο τουρνουά της Αμβέρσας. Βγάζει ορισμένα προβλήματα στο σερβίς του, τα οποία ο Κουέρι (ιδίως στα δεύτερα) μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και να βάλει δύσκολα στον Γάλλο. Ο Σαμ, από την άλλη, έχει πολύ σταθερό σερβίς και παίζει αρχοντικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Επιπρόσθετα, μπορεί και στέκεται στα ράλι κάτω από 8-10 χτυπήματα, επιδιώκοντας να τελειώσει γρήγορα κάθε πόντο με το εξαιρετικό του forehand στην ευθεία. Θεωρώ πως το σετ αποδόσεων είναι λανθασμένο, δεν είναι ακόμα για φαβορί ο Τσονγκά, μιας και είναι έξω από τα νερά του και βγάζει προβληματάκια. Ο Κουέρι στο 2.00 αξίζει πέρα για πέρα.

WTA - Finals

Καρολίν Βοσνιάκι – Πέτρα Κβίτοβα: Με ήττα ξεκίνησε η Καρολίν στη διοργάνωση, καθώς δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει το καλό σερβίς της Πλίσκοβα (2-0 σετ). Ήταν σε κακή φόρμα, δεν βρέθηκε στη μέρα της και η μη επικράτησή της, ήταν λογικό κι επόμενο. Σήμερα είναι η τελευταία της ευκαιρία, παίζει με την πλάτη στον τοίχο και στην παρούσα φάση θεωρώ πως είναι 2-3 βήματα πιο μπροστά από την Κβίτοβα. Και σε φυσική κατάσταση και σε αγωνιστική. Βέβαια, αποτελεί και πιο ποιοτική τενίστρια. Έχει παιχνίδια στα πόδια της μιας και έλαβε κανονικά μέρος στα μεγάλα τουρνουά της Ασίας, σε αντίθεση με την Κβίτοβα που είχε ορισμένα μυϊκά ζητήματα. Προ δύο ημερών, η Πέτρα επίσης ηττήθηκε από την Σβιτολίνα. Δεν είχε καλή απόδοση και έβγαλε πάρα πολλά προβλήματα στο δεύτερο σερβίς της. Χαρακτηριστικό πως είχε μόλις 3 (!!) άσους και 7 (!!) διπλά λάθη. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί εκ νέου με αυτόν τον τρόπο, θα ηττηθεί εκτιμώ, εύκολα. Το -2,5 της Βοσνιάκι σε απόδοση 1.90 μου κάνει.

Ελίνα Σβιτολίνα – Καρολίνα Πλίσκοβα: Αμφότερες στο πρώτο ματς των WTA Finals επικράτησαν. Έχουν καλή ψυχολογία και σήμερα είναι η ευκαιρία τους να εξασφαλίσουν πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η Πλίσκοβα επικράτησε 2-0 της Βοσνιάκι και η Σβιτολίνα με το ίδιο σκορ της Κβίτοβα. Δύο διαφορετικές τενίστριες με διαφορετικά δυνατά σημεία και «ατού». Η Σβιτολίνα αποτελεί δυναμική baseliner έχοντας καλά χτυπήματα στη διαγώνιο, τα οποία είναι ικανά να βγάλουν εκτός ρυθμού την Πλίσκοβα και να της χαλάσουν το παιχνίδι. Όλα θα εξαρτηθούν από το σερβίς της Καρολίνα, μιας και εκεί είναι το δυνατό της όπλο. Αν δεν λειτουργήσει αυτό, δεν θα λειτουργήσει τίποτα. Η Σβιτολίνα πάντως, έκανε απίστευτη εμφάνιση στο προηγούμενο, ούσα αψεγάδιαστη σε όλα τα κρίσιμα σημεία και τους κρίσιμους πόντους. Έδειξε κόντρα στην Κβίτοβα πως μπορεί να αντεπεξέλθει έχοντας απέναντί της μια power-server. Πιστεύω μπορεί να πραγματοποιήσει πάνω από 3 break στο ματς. Θα πάρω την –αουτσάιντερ- απόδοσή της στο 2.05 και το special bet over 3.0 break στο 1.87. Πήρα 10 μονάδες στο πρώτο και 8 στο δεύτερο.

Αυτά κράτησα για σήμερα. Πήρα 8 στον Κουέρι, 10 στην Σβιτολίνα, 8 στα break και 12 στη Βοσνιάκι, σύνολο 38 units. Καλή τύχη σε όλους.

(μονά)

14:30 Βοσνιάκι – Κβίτοβα: Βοσνιάκι -2,5 games (1.90)

16:30 Σβιτολίνα – Πλίσκοβα: Σβιτολίνα (2.05)

16:30 Σβιτολίνα – Πλίσκοβα: Σβιτολίνα Over 3.0 break (1.87)

20:00 Τσονγκά – Κουέρι: Κουέρι (2.00)

Photo Credits: WTA.com

 

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend