Το Bet Planet άλλαξε και σας περιμένει!

Από: Αντώνης Σουκαράς

08/09/2017

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του bet-planet.gr. Παρασκευή γράφω σπάνια (το έχω πει πολλές φορές), ωστόσο σήμερα είναι μια ξεχωριστή Παρασκευή. Δεν είναι σαν τις προηγούμενες. Σίγουρα θα έρθουν και καλύτερες, αλλά η συγκεκριμένη σε εμάς εδώ στο Bet Planet θα μείνει χαραγμένη.

Και ξέρετε γιατί; Γιατί μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Αλλαξαν τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα το εννοώ! Ολα εκτός των προσώπων. Εξάλλου είμαστε (σαν) οικογένεια και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και αν κάποιος χρειαστεί να αποχωρήσει. Το νέο site λοιπόν, βρίσκεται εδώ και μερικά λεπτά στον αέρα.

Εμείς που δουλέψαμε από πίσω μαζί με τους τεχνικούς, ξέρουμε καλύτερα από όλους τον αγώνα δρόμου που έγινε για να βγούμε σήμερα, πριν το Σ/Κ και όσο πιο ολοκληρωμένοι γίνεται. Τα καταφέραμε και το αποτέλεσμα ομολογώ πως είναι εξαιρετικό, με όλη τη σημασία της λέξης! Το καμαρώνουμε... Και ελπίζουμε να κάνετε και εσείς το ίδιο μετά την είσοδό σας.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε από αναλύσεις και προτάσεις αγώνων. Βάλτε και τα blog, βάλτε και βαθμολογίες, τζίρους κλπ. Πλέον με κεντρικό πίνακα, όπου δεν θα χρειάζεται να χάνετε χρόνο για να βρείτε αυτό που θέλετε. Θα το έχετε μπροστά σας. Αυτό δίνει και τη δυνατότητα σε εμάς να δίνουμε προτάσεις τη στιγμή που το θέλουμε, με λίγα λόγια δηλαδή να προλαβαίνουμε τις αποδόσεις πριν πέσουν. Αυτός είναι ο βασικός στόχος! Και έπειτα έρχεται το έγκυρο ρεπορτάζ. Ποντάρουμε πολλά σε αυτό το κομμάτι, θεωρούμε ότι λείπει από την αγορά και εμείς προσπαθούμε σε μεγάλο βαθμό να καλύψουμε το κενό.

Το site τις επόμενες ημέρες θα είναι και ολοκληρωμένο. Λείπουν κάποιες λεπτομέρειες, λίγο υπομονή όμως, το μεγάλο βήμα έχει ήδη γίνει! Λάθη σίγουρα θα υπάρχουν (όπως παντού). Εμείς θέλουμε την άποψή σας για να γίνουμε καλύτεροι...

Νομίζω ότι έγραψα αρκετά. Θα έρθει - εξάλλου - νέο κείμενο που θα αναλύει περισσότερο όλα τα εργαλεία που θα βρείτε στο ΝΕΟ bet-planet.gr. Να'μαστε καλά και να έχουμε επιτυχίες!

Στοιχηματικά, σήμερα μην περιμένετε κάτι. Στον κεντρικό πίνακα θα βρείτε μια επιλογή από τη Β' Γερμανίας. Στο πολύ χαλαρό ωστόσο, τίποτα ιδιαίτερο... Ραντεβού κανονικά αύριο, με την επιστροφή των πρωταθλημάτων από τη διακοπή. 

Τώρα οι μηχανές πήραν για τα καλά μπρος, τώρα ξεκινάει το σοβαρό στοίχημα!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend