Β Γαλλίας 9/1: Ασταμάτητη η Ντιζόν!

Από: Αντώνης Μαρκαντώνης

09/01/2015

Με 8 αγώνες ανοίγει η 19η αγωνιστική και 1η για το για το 2015 στη Ligue 2, με τον Αντώνη Μαρκαντώνη να έχει επιλέξει 6 από αυτούς για να μας δώσει τα προγνωστικά του!

 

Αζαξιό-Νανσί (21:00)

Γήπεδο: “Φρανσουά Κοτί” χωρητικότητας 12.000 θεατών.

Προϊστορία: Στα 7 συνολικά παιχνίδια των δύο ομάδων η Αζαξιό δείχνει να είναι το απόλυτο αφεντικό, αφού έχει πετύχει ισάριθμες νίκες!

 

ΑΖΑΞΙΟ

Βαθμολογική θέση: 12η με 23 βαθμούς

Ανάλυση Αζαξιό: Αν και προσπάθησε αρκετά για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην δυνατότερη της Μπρέστ εκτός έδρας, η Αζαξιό δεν τα κατάφερε τελικά, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Έτσι η ομάδα του Πανταλονί έκλεισε αρνητικά τις υποχρεώσεις της για το 2014, ενώ μετά την ήττα της αυτή, μπήκε τέλος στο αήττητο σερί 4 αγωνιστικών που έτρεχε μέχρι τότε. Όσων αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια τους, οι Κορσικανοί εμφανίζονται αρκετά δυνατή έχοντας υποστεί μόλις 2 ήττες από την αρχή της χρονιάς, ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια τους έχουν καταφέρει να παραμείνουν αήττητοί!

 

ΝΙΜ

Βαθμολογική θέση: 17η με 19 βαθμούς

Ανάλυση Νιμ: Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014 η Νιμ, γνωρίζοντας νέα ήττα, αυτή την φορά εντός έδρας από την Ορλεάν με 0-1. Μετά και την ήττα της αυτή, η ομάδα του Πασκαλετί κατρακύλησε στην 17η θέση, με μόλις συν 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ μάλιστα αγνοεί την νίκη για 4 συνεχόμενα παιχνίδια της! Όσων αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια της, η εικόνα που παρουσιάζει από την αρχή της χρονιάς είναι τραγική, αφού έχει πετύχει μόλις 1 νίκη!

Αποδόσεις: 1.75-3.50-4.75  το σετ αποδόσεων στη Stoiximan!

Εκτίμηση: Την μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει δυναμικά στα θετικά αποτελέσματα έχει η Αζαξιό, αφού βάση της εικόνας που παρουσιάζει η Νιμ στα τελευταία παιχνίδια της, αλλά κυρίως στα εκτός έδρας ματς, οι γηπεδούχοι δεν θα δυσκολευτούν και πολύ για να πάρουν τους 3 πόντους.  Έτσι θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην δυνατή έδρα των Κορσικανών, με την επιλογή μου να είναι ο άσσος με απόδοση 1.75 στην Stoiximan.

 

Ανζε-Νανσί (21:00)

Γήπεδο: “Ζαν Μπουάν” χωρητικότητας 17.100 θεατών.

Προϊστορία: Στα 8 συνολικά παιχνίδια των δύο ομάδων ο απολογισμός είναι, 4 νίκες για την Νανσί, 1 νίκη για την Ανζέ ενώ 3 παιχνίδια τους έχουν λήξει στην ισοπαλία.

 

ΑΝΖΕ

Βαθμολογική θέση: 7η με 26 βαθμούς

Ανάλυση Ανζέ:  Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα της Ανζέ στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2014, αφού κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας σε κόντρα στην Σοσό εκτός έδρας, μένοντας στο 1-1. Έτσι η ομάδα του Μουλίν μετά την ισοπαλία της αυτή, παρέμεινε αήττητη για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι της, ενώ έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια της! Όσων αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της, η εικόνα που παρουσιάζει από την αρχή της χρονιάς είναι εξαιρετική, αφού έχει υποστεί μόλις 1 ήττα!

 

ΝΑΝΣΙ

Βαθμολογική θέση: 19η με 13 βαθμούς

Ανάλυση Νανσί: Στο καλύτερο σημείο ήρθε η διακοπή για την Νανσί, αφού στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2014 έδωσε συνέχεια στα αρνητικά της αποτελέσματα, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κλερμόν. Μετά την ήττα της αυτή η ομάδα του Κορέα έχασε πολύτιμο έδαφος από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, αφού βρίσκεται πλέον στο -7 από την 3η θέση! Όσων αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια της, η εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία 5 ματς είναι κακή, αφού έχει πετύχει μόλις 1 νίκη!  

Αποδόσεις: 2.40-3.15-3.00  το σετ αποδόσεων στη Stoiximan!

Εκτίμηση: Τα ρέστα τους για να βρεθούν ξανά σε τροχιά ανόδου παίζουν σήμερα οι δύο ομάδες. Από την μία πλευρά οι γηπεδούχοι λόγο της δυνατής τους έδρας δείχνουν το φαβορί του αγώνα, ωστόσο η μεγάλη αγωνιστική απραξία τους, περιμένω να τους επηρεάσει. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι πιστεύω πως θα βγάλουν κάποια αντίδραση, για να βάλουν φρένο στο αρνητικό σερί 4 ηττών που μετράνε μέχρι στιγμής. Έτσι περιμένω ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, με την επιλογή μου να είναι το Χ με απόδοση 2.00 στην Stoiximan.

 

Ντιζόν-Τουρ (21:00)

Γήπεδο: “Γκαστόν Ζεράρ” χωρητικότητας 15.995 θεατών

Προϊστορία: Στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, ο απολογισμός είναι, 5 νίκες για την Ντιζόν, 2 νίκες για την Τουρ ενώ 1 παιχνίδι τους έχει λήξει στην ισοπαλία.

 

ΝΤΙΖΟΝ

Βαθμολογική θέση: 2η με 36 βαθμούς

Ανάλυση Ντιζόν: Με εκτός έδρας στραβοπάτημα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014 η Ντιζόν, αφού έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Σατορού. Παρά την ισοπαλία της αυτή, η ομάδα του Νταλ’ Ολιο παρέμεινε σε τροχιά ανόδου, ενώ έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια της! Όσων αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της, η εικόνα που παρουσιάζει από την αρχή της χρονιάς είναι εξαιρετική, αφού παραμένει αήττητη, έχοντας πετύχει μάλιστα μόνο νίκες στα 8 παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ έχει δεχθεί συνολικά μόλις 2 τέρματα!  

 

ΤΟΥΡ

Βαθμολογική θέση: 18η με 17 βαθμούς

Ανάλυση Τουρ: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014 η Τουρ, καταφέρνοντας να επικρατήσει με 3-2 εντός έδρας της Χάβρη. Μετά την νίκη της αυτή, η ομάδα του Ντεζα έδειξε σημάδια ανάκαμψης από' κει που ήταν καταδικασμένη, αφού πλέον βρίσκεται στο -2 από την σωτηρία, ενώ παρέμεινε αήττητη για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι της. Όσων αφορά τα εκτός έδρα παιχνίδια της, η εικόνα που παρουσιάζει από την αρχή της χρονιάς είναι τραγική, αφού δεν έχει καταφέρει να γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης στα συνολικά 9 παιχνίδια που έχει δώσει, έχοντας απολογισμό 2 ισοπαλίες και 7 ήττες!

Αποδόσεις: 1.53-3.15-3.90  το σετ αποδόσεων στη Stoiximan!

Εκτίμηση: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ντιζόν που έχει βάλει στόχο να σφραγίσει όσο τον δυνατόν νωρίτερα την άνοδό της στην Ligue 1. Η Τούρ από την άλλη πλευρά αν και έχει εμφανίσει σημάδια ανάκαμψης στα τελευταία παιχνίδια της, πιστεύω πως μόνο με θαύμα θα καταφέρει να πάρει κάτι θετικό από τον σημερινό της αγώνα. Έτσι βάση της δυνατή έδρας που διαθέτουν οι γηπεδούχοι περιμένω μία άνετη επικράτηση τους, με την επιλογή μου να είναι 1 & Over 2.5 με απόδοση 2.55 στην στην Stoiximan.

 

Κλερμόν-Λαβάλ (21:00)

Γήπεδο: “Γκαμπριέλ Μονπιέντ” χωρητικότητας 10.363 θεατών

Προϊστορία: Στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, ο απολογισμός είναι, 4 νίκες για την Κλερμόν ενώ 4 παιχνίδια τους έχουν λήξει στην ισοπαλία.

 

ΚΛΕΡΜΟΝ

Βαθμολογική θέση: 14η με 20 βαθμούς

Ανάλυση Κλερμόν: Καταφέρνοντας να πάρει ένα σπουδαίο διπλό με σκορ 1-2 επί της Νανσί, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014 η Κλερμόν! Η ομάδα της Ντιάκρ μετά την νίκη της αυτή παρέμεινε αήττητη  για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι της, ενώ βρίσκεται σε απόσταση 3 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Όσων αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της, η εικόνα που παρουσιάζει από την αρχή της χρονιάς είναι πολύ καλή, αφού έχει υποστεί μόλις 1 ήττα!

 

ΛΑΒΑΛ

Βαθμολογική θέση: 8η με 26 βαθμούς

Ανάλυση Λαβάλ: Για ακόμη ένα παιχνίδι της, η Λαβάλ εκμεταλλεύθηκε στο έπακρον την δυνατή της έδρα, για να καταφέρει να πετύχει την άνετη νίκη με 3-1 επί της Βαλενσιέν, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014! Η νίκη αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη για την ομάδα του Ζανκό, όπου έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια της! Όσων αφορά τα εκτός έδρας ματς, η εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία 5 που έχει δώσει είναι κακή, αφού έχει πετύχει μόλις 1 νίκη!

Αποδόσεις: 2.17-3.15-3.45  το σετ αποδόσεων στη Stoiximan!

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες πριν την διακοπή εμφάνιζαν ένα αρκετά καλό πρόσωπο, ωστόσο στα μετόπισθεν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος έχουν εμφανίσει αρκετά κενά και αυτό θα το κρατήσω για να επιλέξω το Over με απόδοση 2.25 στην Stoiximan.

 

Κρετέιγ-Οσέρ (21:00)

Γήπεδο: “Ντομινίκ Ντουβασέλ” χωρητικότητας 12.050 θεατών

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, με τον απολογισμό των δύο παιχνιδιών, να είναι 1 νίκη της Οσέρ, ενώ το άλλο παιχνίδι τους έληξε στην ισοπαλία.

 

ΚΡΕΤΕΙΓ

Βαθμολογική θέση: 15η με 20 βαθμούς

Ανάλυση Κρετέιγ: Την εκτός έδρας ήττα με κάτω τα χέρια και σκορ 2-0 υπέστη στο τελευταίο της παιχνίδι η Κρετέιγ για το 2014 κόντρα στην Γκάζελεκ, ολοκληρώνοντας έτσι άσχημα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πριν την διακοπή. Μετά την ήττα της αυτή μπήκε τέλος στο αήττητο σερί 4 αγωνιστικών που μετρούσε μέχρι τότε, ενώ η διοίκηση της ομάδας προχώρησε για ακόμη μία φορά σε αλλαγή προπονητή, με τον Φρόζε να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, από τον μέχρι τότε υπηρεσιακό προπονητή Περσίν. Όσων αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της, η Κρετέιγ εμφανίζει ένα δυνατό πρόσωπο από την αρχή της χρονιάς, αφού έχει υποστεί μόλις 1 ήττα!

 

ΟΣΕΡ

Βαθμολογική θέση: 9η με 26 βαθμούς

Ανάλυση Οσέρ: Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι της, η Οσέρ πλήρωσε τα αμυντικά λάθη στα μετόπισθεν μένοντας αυτή την φορά στο 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο την Νιόρ. Παρά το νέο της στραβοπάτημα, η ομάδα του Βανουσί παραμένει αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι της, ενώ έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα τελευταία 13 παιχνίδια της! Όσων αφορά τα εκτός έδρας ματς, η εικόνα που παρουσιάζει από την αρχή της σεζόν είναι αρκετά καλή, αφού έχει υποστεί μόλις 1 ήττα!    

Αποδόσεις: 2.40-3.20-2.95  το σετ αποδόσεων στη Stoiximan!

Εκτίμηση: Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, αφού οι γηπεδούχοι μετά και την νέα αλλαγή προπονητή που έκαναν στην διακοπή του πρωταθλήματος, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να παραμείνουν σε απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι, βάση αποτελεσμάτων αν και τα καταφέρνουν αρκετά καλά στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους, οι εικόνα που παρουσιάζουν είναι αρκετά μέτρια. Αυτό που κρατάω από την συνολική εικόνα των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, είναι πως δείχνουν αρκετά ευάλωτες στα μετόπισθεν και έτσι θα επιλέξω το G/G με απόδοση 1.80 στην στην Stoiximan.

 

Νιόρ-Γκάζελεκ (21:00)

Γήπεδο: “Ρενέ Γκαγιάρντ” χωρητικότητας 10.898 θεατών.

Προϊστορία: Στα συνολικά 5 παιχνίδια που έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, η Νιόρ δείχνει το απόλυτο αφεντικό, αφού έχει πετύχει 4 νίκες, ενώ 1 παιχνίδι τους έχει λήξει στην ισοπαλία.

 

ΝΙΟΡ

Βαθμολογική θέση: 13η με 19 βαθμούς

Ανάλυση Νιόρ: Για ακόμη ένα παιχνίδι της η Νιόρ δεν έπεισε με την απόδοση της, ωστόσο κατάφερε να εκμεταλλευθεί μία αμυντική αδράνεια της Οσέρ, έτσι ώστε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας με σκορ 1-1. Μετά την ισοπαλία της αυτή, η ομάδα του Μπρουαρ έδωσε συνέχεια στο κακό της σερί, αφού έχει πετύχει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια της! Στο σημερινό της παιχνίδι η νίκη αποτελεί μονόδρομος, αφού βρίσκεται πλέον μόλις στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού! Όσων αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της, αν και έχει υποστεί μόλις 2 ήττες από την αρχή της χρονιάς, ο απολογισμός της στα τελευταία 5 παιχνίδια της είναι κακός, αφού έχει πετύχει μόλις 1 νίκη!  

 

ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Βαθμολογική θέση: 5η με 29 βαθμούς

Ανάλυση Γκάζελεκ: Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014 η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος Γκάζελεκ, καταφέρνοντας με την δυναμική που της δίνει η έδρα της να επικρατήσει άνετα με 2-0 της Κρετέιγ. Μετά την νίκη της αυτή η ομάδα του Λορέι παρέμεινε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι της αήττητη, ενώ βρίσκεται πάντα στο παιχνίδι της ανόδου, καθώς έχει απόσταση 5 βαθμών από την 3η θέση. Όσων αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια της, η εικόνα που παρουσιάζει σε σχέση με τα εντός είναι κακή, αφού έχει πετύχει μόλις 2 νίκες, ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει υποστεί ισάριθμες ήττες!

Αποδόσεις: 1.90-3.25-4.25  το σετ αποδόσεων στη Stoiximan!

Εκτίμηση: Στα τελευταία 4 ματς που έχει δώσει εντός έδρας η Νιόρ δεν έχει καταφέρει οριακά να πάρει οριακά την νίκη. Στο σημερινό της παιχνίδι κόντρα στην Γκάζελεκ η πιθανότητες για να τα καταφέρει είναι μεγάλες, αφού οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται αρκετά κακοί εκτός έδρας, και αρκετά ευάλωτοι στα μετόπισθεν. Έτσι περιμένω τους γηπεδούχους έστω και δύσκολα να πετύχουν την νίκη, με την επιλογή μου να είναι ο άσσος απόδοση 1.90 στην στην Stoiximan.

 

Ψάχνεις τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς;; Θες να βλέπεις Live Streaming απ’ όπου και να είσαι μέσω mobile και tablet;; Θες 0% γκανιότα στα μεγάλα παιχνίδια της ημέρας;; Τότε μπες τώρα και κάνε εγγραφή στην Stoiximan!!Γιατί εμείς σε καταλαβαίνουμε!!

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend