Αξίζει το over στο Ελλάδα-Βοσνία-Προγνωστικά στοιχήματος 12/10

Από: Bisk

11/10/2012

Ελλάδα και Βοσνία βρίσκονται στην πρωτη θέση της βαθμολογίας στο Group G για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Αμφότερες μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, και η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι αρκετά σημαντική, παρότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Δύσκολο παιχνίδια για προγνωστικά, προτιμότερη η επιλογή στα γκολ.

 Θετικά έχει ξεκινήσει η Εθνική μας τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έχοντας πάρει ήδη δύο νίκες (1-2 τη Λετονία και 2-0 τη Λιθουανία κατά σειρά), με τον επαγγελματικό τρόπο που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Εντός έδρας παρουσιάζεται πάντα δυνατή, έχοντας κερδίσει τα 12 από τα 14 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει για προκριματικά μεγάλης διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένης και της νίκης με 3-2 απέναντι στην αυριανή της αντίπαλο το 2007. Η επίδοση αυτή, μάλλον επηρρεάζει τις αποδόσεις, αφού οι αρχικές τιμές  του άσσου σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν το καλό ξεκίνημα των Βοσνίων, αλλά και τα πολλά αμυντικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Σάντος στον αυριανό αγώνα. 

Οι Βόσνιοι λοιπόν, έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά, νικώντας τη Λετονία και το Λιχτενστάιν με 4-1 και 1-8 αντίστοιχα. Μπορεί οι δύο αυτές ομάδες να μην έχουν καμία σχέση με τη δυναμικότητα της Εθνικής μας, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι οι Βόσνιοι φτάνουν με εξαιρετική ευκολία στο γκολ. Από 4 γκολ έχουν πετύχει ο Τζέκο και ο Μισίμοβιτς, ενώ με 3 τέρματα ακολουθεί ο Ιμπίσεβιτς. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Πιάνιτς.  

Η αγορά είναι ξεκάθαρα με τους Βόσνιους, αφού ο άσσος άνοιξε περίπου στο 2,00 και πλέον προσφέρεται ακόμα και στο 2,30. Αντίστοιχα το spread στο ασιατικό έχει πάει από -0,5 σε -0,25 για την Εθνική μας. Η Εθνική μας λογικά θα σκοράρει όπως κάνει σε όλα τα εντός, οπότε περιμένουμε και από τους Βόσνιους ένα τέρμα ώστε να κυνηγήσουμε το over, στο 2,08 κατά μέσο όρο, από αρχικές τιμές κοντά στο 2,30. 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend